Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АДВОКАТ ТАНЯ САВОВА

Адвокат Таня Савова купува приоритетно земеделска земя в землищата на община Карнобат и община Сливен, както и във всички останали общини в цялата страна. Изкупуване на земя при готови документи, до данъчни оценки включително плащане веднага.

Адвокат Таня Савова, представител на Ставен АД, купува земеделска земя в цялата страна, приоритетно в землищата на община Карнобат и община Сливен.

Изготвя документи необходими за продажба, без такса за услугата.  Извършва доброволни делби с ангажимент за връзка със съсобственици. При невъзможност за доброволна делба, извършва съдебна такава.

При липса на информация за наследствена земеделска земя извършва справки в Общинска Служба Земеделие, както и справки за собственост, арендни договори и тежести по ЕГН и номер на имот.

Адвокат Таня Савова предлага правна помощ, процесуално представителство, защита пред съдилища по гражданско правни спорове, бракоразводни, административни, наказателни и изпълнителни дела.

Учредява, заличава, преобразува и вписва промени в обстоятелствата на еднолични търговци /ЕТ/ и търговски дружества /ЕООД, ООД, АД/.

Дава консултации, подготвя документи за изповядване на сделка и изготвя нотариалния акт за прехвърляне на недвижимия имот.

Контакти:

  • Сливен, пл. Ал. Стамболийски 1, Бизнес Център Печ, ет. 3, стая 317

телефони: 0446 23 848
0884 299 331
0878 336 838
zemya_savova_k@abv.bg

  • Карнобат, ул. Георги Димитров 6. партер, кантора 1

телефони; 0559 28 008
0878 336 416
0878 336 838
zemya_savova_s@abv.bg 
 


 

Мнения

Напиши мнение за АДВОКАТ ТАНЯ САВОВА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДВОКАТ ТАНЯ САВОВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.