МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ от Стадея Хотей

Mеждународен и вътрешен автомобилен транспорт, спедиция на пратки до Европа и Азия. Tранспортна фирма, която предлага пълната гама от спедиторски услуги. Транспортни услуги в България, Европа и Азия, комплектни и групажни пратки до тези дестинации.

Стадея Хотей ООД - един от надеждните транспортни партньори за Вас и Вашата фирма Предлага висококачествени транспортни услуги и пълен набор логистични и спедиторски дейности.
Една от основните мисии на фирмата е да предлага услуги, които все още не са намерили широко разпространение на българския пазар.

Стадея Хотей ООД поддържа здрави връзки с над 80 транспортни фирми, като подизпълнители, като наема леко и тежкотоварни автомобили, както и квалифицирани шофьори в зависимост от разстоянието и товарите за превозване.
Както за консултация, така и за вземането на най-добро решение за Стадея Хотей работи екип от опитни специалисти, които във всеки един момент ще изслушат клиентите и ще споделят натрупания опит.
Фирмата предлага транспортиране на стоки в цяла Европа, главно с сухопътен транспорт, но също така и определени дестинации в Близкия изток.

Услугите, които предлага Стадея Хотей ООД са следните:
•    Транспортиране на опасни товари
•    Транспортиране на едрогабаритни и извънгабаритни товари
•    Транспортиране до различни точки в Европа – скандинавски страни, прибалтийски републики, Балкански полуостров, Великобритания, Франция, Германия, Испания, Холандия, Близък изток, Турция.
•    Логистика – предоставяне на индивидуални пратки и групови пратки, спазвайки договорените срокове
•    Спедиция –сигурност и бързина на доставките.
•    Транспортиране на течни суровини с цистерни
•    Осигуряване на хладилни камиони за бързоразвалящи се продукти
Стадея Хотей е винаги с едни гърди пред другите, осигур1явайки точност, бързина и ефективност. Лоялен партньор, гарантиращ сигурност на превозваните стоки

Свържете се с нас:


Адрес: България, Варна 9023
Вл. Варненчик, бл.405
Тел./Факс: +359 52 52 12 74
GSM: +359 878 204 307
email: stadea.hotey@gmail.com
 

Мнения

Напиши мнение за МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ от Стадея Хотей (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ от Стадея Хотей! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Боян Григоров 19 Jul 2015 20:48

Ползваме услугите на СТАДЕЯ ХОТЕЙ за спедиция и логистика на насипни товари до Европа. Перфектна организация и професионализъм. Точни са като часовник. Поздравявам ги за добрата работа.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.