Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЕСПИМЕДИЯ

Проектиране, изграждане, поддръжка, консултации и надзор в широк спектър от слаботокови системи. Цялостни решения за всички видове системи за сигурност - алармени, паркинг и домофонни системи, пожароизвестяване, периметрова охрана и видеонаблюдение.

SPMedia предлага на своите клиенти доставка и монтаж на всички видове системи за сигурност, които включват:

  • Системи за видеонаблюдение - системи за сигурност с разнообразни охранителни функции. Могат да се използват не само като охранителни камери, но също така и в промишлеността, индустриални обекти, градски зони, пътни артерии, училища, детски градини, болници, правителствени, военни и обществени сгради и други.
  • Алармени системи СОТ - могат да бъдат инсталирани на всякакви обекти, независимо от техните размери, броя на охраняемите зони и броя потребители. Подходящи са за жилищни, търговски и промишлени сгради, както и други помещения за защита срещу проникване, кражба с взлом или повреда на имущество.
  • Системи за контрол на достъп - осъществяват пропускателен режим в помещения и зони под охрана посредством технологии за идентификация на посетителя
  • Пожароизвестителни системи - детектори, които проследяват различни по вид явления, възникващи от процеса на горене като дим, топлина и пламък, Намират приложение в обществени и жилищни сгради и други.
  • Системи за периметрова охрана - служат за ранно известяване за нарушение или пробив в охраняемата зона. Могат да се инсталират на вече съществуваща постройка или за охрана на открити пространства
  • Домофонни системи - осигурят аудио или аудио-визуална връзка с цел пропускане на посетител в сграда
  • Специализирано озвучаване и оповестяване на различни обекти
  • Паркинг системи
  • Интегрирани решения
  • Авариен асансьорен комуникатор


При нас ще откриете пълна гама продукти за изграждане на професионални системи за слаботокови инсталации на конкурентни цени. Нашата цел, като независими експерти,  е да предоставим оптимални решения
и гарантирано качество на изпълнението и поддръжката.


  Получавате персонализирана оферта, изцяло събразена и адаптирана с Вашите нужди, както и консултиране, проектиране, изпълнение, надзор и поддръжка на изградените системи. Професионално отношение и интегрирани решения за Вашия дом, офис и бизнес. Ние познаваме пазара и производителите в световен мащаб и това ни позволява да предоставим оптимални решения при избора и високо качество при изпълнението.

Имаме изграден екип от мотивирани и опитни експерти, преминали през редица сертификации от световно доказани производители. Те са готови да отговорят на Вашите изисквания и да Ви предоставят възможност за изпълнение на комплексни проекти.

Контакти:

Адрес:  София, бул. Ситняково 23, Офис център Ситняково

Сайт:  www.spmedia.bg

И-мейл:  [email protected]

Телефон: 0886 608 090

Нашата визия е SPMedia да бъде синоним на надежден партньор за частни и бизнес клиенти. Нашата цел е да гарантираме спокойствието, комфорта и сигурността на нашите частни, бизнес клиенти или партньори. Доверете ни се!

Мнения

Напиши мнение за ЕСПИМЕДИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕСПИМЕДИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.