Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СПИДИ - АСЕНОВГРАД

Спиди поща - Изгодно изпращане и получаване на пратки от офис или АПС до офис или Апс на изключително ниски цени. От днес за утре. DPD ECONOMY - Евтини и сигурни сухопътни доставки до и от европейски държави.

Спиди АД е създадена през 1998 г. и е най-голямата куриерска компания на българския пазар. От 2012 г. Спиди е публична компания, която се търгува на Българската фондова борса.
Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите куриерски услуги и решения, и обслужва над 12 млн. пратки годишно.

Спиди предлага пълно портфолио от куриерски, пощенски и палетни услуги за България и Европа. Спиди е партньор на DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа.

Мнения

Напиши мнение за СПИДИ - АСЕНОВГРАД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДИ - АСЕНОВГРАД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Таня Ралчовска 19 Dec 2012 15:45

Ако можеше и да се свързваме с вас, цена няма да имата. за съжаление свързването със СПИДИ се оказа невъзможно. например днес получих съобщение за дотавяне на пратка до 12,30 часа. До 16,00 часа не получих пратката. Опитах връзка с Вас над 10 пъти, уви неуспешна. Смятам, че това е сериозен недостатък в услугата Ви.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.