Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СПИДИ - КАЗАНЛЪК - ПАРК РОЗАРИУМ

Спиди поща - Изгодно изпращане и получаване на пратки от офис или АПС до офис или АПС на изключително ниски цени. От днес за утре. DPD ECONOMY - Евтини и сигурни сухопътни доставки до и от европейски държави.

Спиди АД е създадена през 1998 г. и е най-голямата куриерска компания на българския пазар. От 2012 г. Спиди е публична компания, която се търгува на Българската фондова борса.
Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите куриерски услуги и решения, и обслужва над 12 млн. пратки годишно.

Спиди предлага пълно портфолио от куриерски, пощенски и палетни услуги за България и Европа. Спиди е партньор на DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа.

Мнения

Напиши мнение за СПИДИ - КАЗАНЛЪК - ПАРК РОЗАРИУМ (5)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДИ - КАЗАНЛЪК - ПАРК РОЗАРИУМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Цонев 10 Jan 2013 09:38

Цените на Спиди като се има предвид и качеството са най-добри.

Иванка Сарафова 07 Apr 2011 09:02

разочарован потребител

Дълбоко разочарована съм от услугите на СПИДИ-Казанлък.Те са с най -високите цени от конкурентите им в райна,което обаче,не е обвързано с най -високото качество на обслужване.С въвеждането на промените в такса гориво от 01.04.2011-е изнесено само 12.5 процента,върху кое? Предложената формула ,чрез която ,всеки би могъл сам да си изчисли предварително стойността на трансп, услуга на СПИДИ,въобще не е приложима.Убедете се сами в ефективността и.Би трябвало ако не други ,то поне постоянните клиенти с договори ,да бъдат уведомени предварително,за промените. Това не е направено своевременно,видно от 3 -мата клиенти с които разговарях и за което сезирах - комисията за защита на потребителите.Фирмата не се ли стреми да увеличава клиентите си и да бъде лоялен партньор по вече сключените договори?

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.