СОФИЯ ТУР И КО.

Лицензиран туроператор и туристически агент, специалицзиран в организирането и провеждането на екскурзии и почивки в страната и чужбина. Дестинации - Гърция, Черна Гора, Хърватска, Турция и Македония. Самолетни екскурзии в Милано, Рим, Венеция и др.

София Тур и Ко ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № 04483, ЕИК 175139351, със седалище на управление гр. София, бул. Княз Дондуков 86 Б, ет 2.

Туристическа агенция София Тур е специализирана в организиране и провеждане на екскурзии и почивки в страната и чужбина.

Нашите основните ни дестинации са:

  • Гърция - о-в Тасос, о-в Корфу, Олимпийска ривиера, Солун, Кавала, о-в Лефкада
  • Черна Гора - Будва, Котор
  • Хърватска - Дубровник
  • Турция - Анталия, Кушадасъ, Айвалък, Истанбул
  • Македония - Скопие, Охрид

Агенцията организира зелени училища и лагери за ученици, абитуриентски балове, тийм билдинг и други фирмени мероприятия.

Предлагаме още индивидуални резервации за хотели в страната и чужбина, самолетни билети за цял свят, автобусен транспорт, както и туристически застраховки.

Вече няколко поредни години София Тур организира летни почивки на о-в Тасос с потвърдено тръгване всяка седмица.

Най - новите ни програми, които се радват на голям успех сред клиентите, са самолетните екскурзии в Рим, Милано, Венеция и Барселона. Екскурзиите се провеждат целогодишно.

От лятото на 2011 г. София Тур провежда организирани планински турове до Мусала, Мальовица, Рилски езера от месец май до месец септември.

Организираме фирмени пътувания, срещи, конфенренции, семинари, тийм билдинг. Предлагаме наем на конферентни зали и професионално оборудване, настаняване в хотели от всякаква категория, организиране на кафе-паузи, коктейли, официални обеди и вечери, трансфери с луксозен транспорт, различни програми и турове за свободното време, осигуряване на всички рекламни и обозначителни материали: брошури, визитки, баджове и др.

При нас можете да си направите индивидуални резервации за хотели в страната и чужбина, да резервирате самолетни билети за цял свят, да заявите автобусен транспорт до желана за Вас дестинация в страната и чужбина, както и да сключите всякакви туристически застраховки.

Мнения

Напиши мнение за СОФИЯ ТУР И КО. (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СОФИЯ ТУР И КО.! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Соня Пенева 19 Nov 2015 12:22

Ходих на екскурзия до Гърция , организирана от София Тур И Ко. Останах изключително доволна от организацията и отношението на екипа, благодаря Ви за което! Надявам се пак да имам възможност да посетя някоя от другите дестинации на София Тур И Ко.!

Миналата седмица се върнахме от Тасос. Почивката беше организирана от София Тур. Доволни сме от организацията и обслужването, хотела беше много хубав. Починахме си пълноценно. Пак бихме се обърнали към тях догодина.

Евгения Гаргова 27 May 2014 16:22

Пътуване по Европа

Пътуването ни се състоя от 01.05-06.05.2014 г по маршрут : Айндховен-Люксембург-Париж-Брюксел-Амстердам.С две изречения: Много,много лоша организация . Пълна некомпетентност на водача представител на София тур!

МИТКО ИВАНОВ 06 Jan 2014 23:30

СУПЕР СА!

ВИНАГИ МИЛИ И ОТЗИВЧИВИ, УСМИХНАТИ И ВИНАГИ ТИ ПОМАГАТ И ТЕ СЪВЕТВАТ ЗА ДА ИЗБЕРЕШ ВЯРНАТА ПОЧИВКА... МОЯТА АГЕНЦЯ

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.