СМДЛ ИМУНО-ХЕМ

СМДЛ Имуно-Хем работи с НЗОК. Разполагаме с висококачетвена апаратура, квалифициран персонал, стриктен вътрешен и външен лабораторен контрол.

 Лаборатория Имуно-хем ЕООД има договор с НЗОК за обслужване на осигурени пациенти по съответните пакети дейности. Диапазонът от изследвания в лабораторията е изключително широк и наша цел е той непрекъснато да се увеличава.
• Клинична лаборатория;
• Вирусология;
• Паразитология;
• Микробиология;
• Имунохематология;
• Хормони и туморни маркери.

Самостоятелна Медико-диагностична лаборатория Имуно-Хем ЕООД е създадена през 2000 година в гр. София. През годините лабораторията разширява своята дейност като работи с лекари и пациенти не само от гр. София, но и от селища от цялата Софийска област.
Лабораторията разполага с модерна, иновативна и висококачествена апаратура, а висококвалифициран персонал се грижи за оптималния комфорт и сигурност  на пациентите.
Хигиената, безопасността и надеждността на пациентите и медицинския персонал при боравенето с кръвни материали са подсигурени чрез употреба на специална затворена система за вземане на кръв, която се състои от индивидуални комплекти за еднократна употреба. Тя подсигурява  комфорта, ефективната защита и по-доброто качество на пробите.

Лаборатория Имуно-Хем се намира в жк. “Младост 1”, бл. 37 Б /зад 125-то СОУ, спирка 43-ти блок/.

Работно време: от Понеделник до Петък от 8.00 ч. до 17.00 ч.

Мнения

Напиши мнение за СМДЛ ИМУНО-ХЕМ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СМДЛ ИМУНО-ХЕМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Имам хронично заболяване, което изисква да се правят често изследвания. Лаборатория Имуно-хем са моите хора. Всички са много мили и внимателни, вземат кръв леко и професионално. Имат и договор със здравната каса. Пожелавам им да са живи и здрави и все така всеотдайни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.