СИВОН - С

Фирма Сивон-С АД е специализирана в проектирането и изграждането на басейни, SPA центрове, водни атракции. Фирмата реализира успешно своята дейност в България, Германия, Австрия и други европейски държави. Гаранционната и следгаранционна поддръжка.

Фирма Сивон - С АД е създадена през 1994 г. През изминалите години нашите усилия бяха насочени към развитие, самоусъвършенстване и качествено обслужване на нашите клиенти. Благодарение на това, ние се утвърдихме като една от най-успешните фирми в България и в чужбина при проектиране, изграждане, гаранционна и следгаранционна поддръжка на басейни, фонтани, аквапаркове, СПА и Уелнес центрове.
При нас работят висококвалифицирани служители и работници, които старателно се подбират и обучават според нашите изисквания.

Ние от Сивон - С сме на Ваше разположение от проектирането до поддръжката. Стремим се да реализираме цялостно Вашите идеи.
Може да разчитате на нас за концепция, изработване на проект, професионални консултации, вътрешна архитектура, техническо планиране както и за продукти и продуктов дизайн.

Нашите обекти са безопасни за ползване и са естестически издържани. Създаваме качествен продукт, напълно съобразен с Вашия бюджет и изпълнен в срок. Стараем се да проектираме по-ефективни системи за контрол, които да ползват по-малко енергия за инсталациите на плувния басейн и СПА центъра.
Нашата цел е Вашето пълно удовлетворение. Споделете мечтите си и ще ги превърнем в реалност!

Ние изработваме:

• Басейни
• Аквапаркове
• Турбоджети
• Фонтани
• Водни атракции

Също така предлагаме и всичко необходимо за Спа центъра:

• Сухи топли кабини
• Влажни топли кабини
• Помещения за охлаждане
• Релакс
• Водни удоволствия
• Солна вана

При нас може да намерите и продукти за химическо третиране на водата в басейна, аксесоари за басейн, филтри за механично пречистване на питейна вода, аромати за сауна и хамам и др.

Контакти:

София, бул. Симеоновско шосе  9
тел.: 02/ 968 10 32; 02/ 968 10 34, факс: 02 / 968 10 35

Русе, ул. Александровска 92 ет. 2
тел. 0898 503 253


Мнения

Напиши мнение за СИВОН - С (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СИВОН - С! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Добромир Вутов 18 Jun 2015 18:58

За нашия хотел Сивон проектираха и изградиха Спа центъра и басейна. Много добре се получи и като част от цялостния дизайн. Много си изпипват нещата, няма дефекти никакви, абе качествена работа. И клиентите доволни, и ние. Препоръчвам ги на колегите.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.