МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ - СИМЕКСТРАНС

Симекстранс ООД извършва митническо агентиране и спедиция на стоки и товари, митническо представителство, освобождаване на пратки. Обмитяване на автомобили. Подготовка на митнически и транспортни документи. Консултации по митнически процедури.

Симекстранс EООД извършва услуги и консултации, свързани с представянето на частни лица, фирми и организации пред българските митнически власти.

Симекстранс EООД Ви извършва за своите клиенти попълване и оформяне на документацията, съобразени с изискванията на нашето законодателство.

Услуги:

  • Митническо агентиране
  • Освобождаване на пратки
  • Изготвяне на сметка за плащане на всички изисквани мита и такси
  • Сертификати за различни продукти: изделия
  • Консултации по тарифиране на стоките и митнически процедури

Симекстранс EООД ще Ви съдейства с опит и квалифициран персонал, за да може Вашата пратка да бъде навременно освободена от българските митнически служби и да се уредят необходимите документи.

Симекстранс EООД извършва услуги и консултации, отнасящи се до вносно-износния режим в България и други страни.

Ние работим, за да улесним клиентите в бързо променящите се правила и нормативна база. Доверете се на нашия висококвалифициран персонал и професионален опит в подготовката на митнически и транспортни документи, за да избегнете глобите и наказанията, които може да Ви наложат, ако изискванията не са спазени.

Симекстранс ЕООД
Варна, ул. Бузлуджа 7-9
Тел. 052602940; 0885222060
customs@simextrans.com


 

Мнения

Напиши мнение за МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ - СИМЕКСТРАНС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ - СИМЕКСТРАНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ивайло Джуров 13 Jun 2015 17:09

Препоръчвам

Препоръчвам СИМЕКСТРАНС за извършване на митнически услуги - агентиране, освобождаване на пратки, изготвяне на документи и т.н. Работят коректно и експедитивно. Нямам забележки.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.