Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Siglass

Автостъкла за автобуси, леки автомобили, камиони, бусове, пътно-строителна, подемна и селскостопанска техника, автобусни стъклопакети, закалени стъкла, триплекс - продажба и монтаж. Пистолети, лепила, материали и инструменти за тази дейност.

 Siglass - Сиглас извършва продажба и монтаж на автостъкла - автомобилни стъкла, автобусни стъкла, стъкла за пътно - строителна, подемна и селскостопанска техника, закалени стъкла, триплекс, поликарбонат. Фирмата ни предлага и всички видове висококачествени лепила и материали, свързани с монтажа на автостъкла, които в момента са на пазара в България. Предлагаме за продажба и инструменти - акумулаторни пистолети, пистолети на въздух и други.

Екипът ни извършва монтажите както в сервиза ни в Пловдив, така и на място, след уговорка с клиентите. Имаме подходящ транспорт и само за доставка на стъкла.

Мнения

Напиши мнение за Siglass

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Siglass! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.