РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СИТИ ЦЕНТЪР ПОЛТАВА

Ресторанти Щастливеца дават своето начало през 1997 година във Велико Търново и заимстват от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връщат към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.

Ресторанти Щастливеца водят своето начало през 1997 година във Велико Търново и заимстват от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връщат към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.

Колекция от вкусове и аромати е мотото на главните готвачи в Щастливеца, които неведнъж са представяли успешно България на редица кулинарни фестивали и състезания. Съчетанието на добре приготвена вкусна храна заедно с прелестната гледка към старият град на Велико Търново предизвиква усещания, които не бихме забравили. Оригиналното меню е във формат на фотоалбум носещо богат избор на авторски, европейски и национални български ястия. За всеки ден от седмицата е предвидено обедно меню. А за всеки сезон старателно подбрано сезонно меню разработено с типичните за сезона продукти. Една от запазените марки на Щастливеца са тематичните вечери, посветени на кухните, музиката и усещанията на различни народи.

Ресторант Щастливеца - Стара част е разположен на две нива и разполага със 130 вътрешни места и още толкова в двете открити летни градини (тераси), от които се откриват прекрасни гледки към старата и нова част на Велико Търново, а родителите могат да разчитат на добре оборудвания детски кът, в който децата им да се забавляват. За малчуганите се грижи професионален педагог, който работи и с предварителни заявки за специални събития.

Може да ни намерите във Велико Търново на ул. Христо Ботев 3, тел.: 062 606053,

[email protected]

Останалите ресторанти от веригата Щастливеца са:

Щастливеца - Стара част
Велико Търново, ул. Стефан Стамболов 79
062 600 656

Щастливеца - Mall Galleria
Стара Загора, ул. Хан Аспарух 30
042 919 494

Щастливеца - бул. Витоша
София, бул. "Витоша" 27
02 4411 155

Щастливеца - Сан Стефано Плаза
София, ул. Сан Стефано 22
02 441 3344

 

Мнения

Напиши мнение за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СИТИ ЦЕНТЪР ПОЛТАВА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СИТИ ЦЕНТЪР ПОЛТАВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мария Иванова 19 Nov 2015 10:14

Предстоеше ми кратка екскурзия във Велико Търново и предварително поразпитах къде може да отидем на вечеря цялото семейство. Всеки ми препоръчваше Щастливеца. Отидохме с предварителна резервация, тъй като напливът наистина е огромен, но си заслужваше. Останахме изключително впечатлени. Обстановката е изпипана до всеки детайл, персоналът е адски добре обучен и любезен, храната е на високо ниво. Децата хапнаха пици, а възрастните опитахме месните деликатеси. Десертът отново ми беше препоръчан предварително-тяхната бисквитена торта на топки! Е, няма такъв кеф! Поръчвахме и допълнително!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.