РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СОФИЯ - БУЛ. ВИТОША

Ресторанти Щастливеца дават своето начало през 1997 година във Велико Търново и взаимства от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връща към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.

Ресторанти Щастливеца дават своето начало през 1997 година във Велико Търново и взаимстват от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връщат към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.

Щастливеца е място, на което времето спира. Интериорът в артистична еклектика събира хармонично история от миналите времена. Именно тези уют и култура го превръщат в най- декадентския ресторант в града. Тук стандартите са пречупени през личния поглед и вдъхновението. Кухнята е вдъхновена от родните, средиземноморски и ориенталски кулинарни традиции. Менюто е разнообразно, порциите – щедри, а ароматите са спомени. Екипната работа на хората от Щастливеца вдъхновява всеки, който пристъпва прага на гостоприемните ресторанти.

Прекрасната обстановка, отличната локация и интересния кулинарен аранжимент на ястията превърнаха Ресторант Щастливеца в един от най-любимите ресторанти на София. Ресторантът е разположен на две нива - всяко с по 100 места и 100 места на великолепната външна градина в сърцето на София.

Споделете удоволствието да посетите този ресторант, независимо дали за обяд или вечеря, за едно питие или за среща с приятели!

гр. София, бул. Витоша 27,
тел. 02 4411155
www. shtasliveca.com
Мнения

Напиши мнение за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СОФИЯ - БУЛ. ВИТОША (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - СОФИЯ - БУЛ. ВИТОША! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мария Иванова 17 Nov 2015 14:46

Щастливеца е един от най-хубавите ресторанти, спечелиха ме с хубавата българска кухня и приятната обстановка, която създават.

Васил Лозанов 21 May 2015 12:40

Фен съм на Щастливеца от години и като ходя в Търново, не пропускам. За съжаление това се случва рядко. Затова аз и стомахът ми много се зарадвахме, когато разбрахме, че откриват ресторант и в София. Стига ми даже да си чета менюто им, толкова е вкусно. А какво остава, когато поръчвам - истинска радост.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.