ПЕЩОСТРОЕНЕ ШАМОТ 2000 БЪЛГАРИЯ

Пещостроене - строителство, монтаж и ремонт. Специализирани сме в направа и ремонт на всякакви видове промишлени пещи, огнеупорни, топлинни и киселино-устойчиви зидарии и изолации. Висококвалифициран екип с голям опит в пещостроенето.

Фирма Шамот 2000 ЕООД извършва дейност в сферата на промишленото строителство - пещостроителни работи, цялостно строителство и монтаж на топлотехнически съоражения и инсталации, топлоизолационни покрития на съоражения и тръбопроводи. Работим в областта на енергетиката, стъкларската промишленост, химическата промишленост и хранително-вкусовата промишленост  с всички големи производствени предприятия, нашите обекти са на територията на цялата страна и в чужбина.

Извършваме всички видове общостроителни и строително ремонтни работи, инсталации и изолации, като към тях спадат следните дейности:

Огнеупорни зидарии – изграждане на нови и ремонт на металургични, стъкларски, котелни пещи и други съоръжения
Киселинноустойчиви изолации и зидарии - полагане на киселиноустойчиви покрития, киселиноустойчиви видове работи по площадки и съдове, киселинна защита на повърхности
Пещостроене - пещи, пещостроене, пещоремонти, пещоизграждане, горещи ремонти, ремонт на огнеупорната зидария на пещи и съоръжения, парни котли, комини
• Изграждане и ремонт на киселиноустойчиви зидарии и изолации по металургични и химически съоръжения
Химическа защита чрез гумиране – репанол и киселиноустойчива гума
Топлинни изолации на металургично и котелно оборудване, паро и топлопроводи с използване на съвременни и екологични материали и технологии – изолации и подготовка за контрол на метала
Антикорозионни покрития, защита и изолации

Шамот 2000 ЕООД гарантира за качественото изпълнение на възложените строително - ремотни дейности, за добрата материална, инструментална и технологична обезпеченост на производствения процес.

Шамот 2000 ЕООД има 26 годишен опит. Можем да се гордеем с мотивирания си екип от обучени и ефективни професионалисти. Предоставяме на пазара ефективни продукти и услуги,използвайки  висококачествени материали и технологии.

Запазването и разширяването на добрите връзки и партньорство с всички обслужвани от нас български и чуждестранни фирми, както и сътрудничество с най-изявените и авторитетни фирми в света е наша фирмена политика.

Наградите и номинациите, които компанията е заслужила през годините са доказателство за високия професионализъм и качество на извършените работи от Шамот 2000  ЕООД:

• Златен трофей за качество на международните награди за строителство “Ново Хилядолетие”, Париж 2007
• Сертификат за отличие в цялостната си работа на международните награди за строителство “Ново Хилядолетие”, Мадрид 2006
• Почетен знак за принос в развитието на Кремиковци АД, София

Контакти:

Централен офис Пловдив:
Тел: +359 32 623 830, +359 32 623 055
Моб: +359 888 520 450
e-mail: shamot2000@abv.bg

Офис строително-ремонтно предприятие КЦМ АД, Пловдив:
Тел: +359 32 609 737, +359 32 609 648

Мнения

Напиши мнение за ПЕЩОСТРОЕНЕ ШАМОТ 2000 БЪЛГАРИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПЕЩОСТРОЕНЕ ШАМОТ 2000 БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Георгиев 10 May 2014 15:50

ПРЕПОРЪЧВАМ

Фирма ШАМОТ 2000 България е фирма на която може да се разчита в пещостроенето!

Ирина Костова 26 Jan 2012 15:44

Качествено опслужване

Работят на изключително рискови обекти ,тяхната работа е качествена и приключва в срок.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.