САМСУНГ СИ & ТИ ДОЙЧЛАНД

Станете част от голямото семейство на Samsung CNT - световен лидер в търговията с промишлени стоки като химикали, стомана, както и организиране на проекти за производство на енергия, енергия от възобновяеми източници и развитието на инфраструктурата.

Самсунг Си Енд Ти Дойчланд е част от голямото семейство на световния лидер в производството на промишлени стоки Samsung CNT.

История на Самсунг груп започва с основаването на Samsung C & T Trading & Investment Group през 1938 г. В своята повече от 78 годишна история, Самсунг Си енд Ти е компания с утвърдено име в международен мащаб, славеща се с нейните изключителни таланти, богата глобална мрежа и отличен опит в различни бизнес сфери. Обхвата на дейността на Самсунг Си Енд Ти Дойчланд е концентриран върху търговията с промишлени стоки като химикали, стомана, експлоатиране на природните ресурси, както и проектиране и изграждане на електроцентрали, използване на енергия от възобновяеми източници, развитие на инфраструктурата.

Самсунг Си Енд Ти Дойчланд търгува с химически и промишлени материали и предлага бизнес решения, основаващи се богат опит и глобална мрежа, изградена през последните 30 години. Основни търговски артикули са метанол, минни химикали, торове и нефтопродукти. Целта на компанията  е да се превърне в едно от световните топ 5 търговски дружества, специализирани в търговията на химикали и материали, като се фокусира и върху технологичните химикали.

Самсунг Си Енд Ти Дойчланд е един от лидерите в производството и разпространението в световен мащаб на стомана, като снабдява заводи, цехове и големи предприятия с различни стоманени продукти – студено валцувана стомана, горещо валцувана стомана и неръждаема стомана.

От 1980 г. Самсунг Си Енд Ти Дойчланд е ангажирана в осигуряването на енергийни и минерални ресурси. Дружеството е фокусирано върху търговията с минерали, въглища, мед, благородни метали и редки метали. Компанията участва в  проучването и изграждането на нефтени находища, както и в развитието на проекти, свързани с откриване на полезни изкопаеми, минерали и др.

Самсунг Си Енд Ти Дойчланд участва в изграждането на електроцентрали, производство на енергия и използването на енергия от възобновяеми енергийни източници.

Самсунг Си Енд Ти Дойчланд предлага и материали от неръждаема стомана, рулони, които могат да бъдат използвани в машиностроенето и др. промишлености.

 

  Адрес: София, бул. Драган Цанков 36, оф. 701
 Телефон: 02 / 971 33 89

Мнения

Напиши мнение за САМСУНГ СИ & ТИ ДОЙЧЛАНД (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за САМСУНГ СИ & ТИ ДОЙЧЛАНД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Купувал съм от тая фирма неръждаема стомана на листа. Качеството на Самсунг си е извън всякакво съмнение. Доволен съм от обслужването и цялостната организация.Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.