САЛВИС ФАРМА

Салвис Фарма ООД е специализирана в маркетинг, внос и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки на пазара в България. Компанията е лицензирана като вносител и търговец на едро и е сертифицирана по ISO 9001 2008.

Салвис Фарма ООД е лидер на пазара с медицински изделия и лекарствени продукти, с гарантирано високо качество на световноизвестни марки като Новартис, Аветнис, Квизда Фарма и др.

Основна мисия на фирмата е да предоставя изделия и услуги, които осигуряват здравословен начин на живот, както и изделия, които оказват бърз и качествен оздравителен ефект въху приемащите ги. Във фирмата работят медицински специалисти и маркетинг-експерти, които проучват пазарите, разговарят с лекари и фармацевти, комуникират и с крайния потребител, за да може предоставяната продукция от Салвис Фарма ООД, да отговаря на търсенето, а дружеството да постигне висок бизнес резултат.

Марките, които ние представляваме, ни подреждат на 3-то място по продажби на българския фармацевтичен ОТС пазар за 2013 година по данни на IMS Health и 2-ро място за януари-юни 2014 и заемат челни позиции в своите категории. Сред тях са Терафлу, Виброцил, Отривин, Синекод, Волтарен Емулгел, Ламизил, Фенистил, Бронхостоп и Леатон.

В компанията е внедрена през 2008 г. система за управление на качеството ISO 2008:9001, а високото ниво и качество на съхранение на лекарствата се гарантира и от проверките на Изпълнителната агенция по лекарствата и партньорите от Новартис Фарма Сървисис.

Салвис Фарма ООД притежава разрешения за митническо складиране, внос на лекарствени продукти, търговия на едро с лекарствени продукти, търговия на едро с медицински изделия и удостоверение за регистрация на склад за хранителни добавки. При вноса, съхранението и дистрибуцията на лекарствени продукти спазваме принципите на добрата производствена и дистрибуторска практика.

Предлагаме както цялостно представяне (пълен пакет от услуги) на нашите партньори и клиенти, така и отделни елементи, необходими за бизнес присъствието им на фармацевтичния пазар в България:

Цялостен маркетинг - проучвания на пазарните сегменти, стратегическо планиране, бюджетиране, управление на продуктово портфолио или на отделни продукти
• Регистрация и поддържане на досиета на лекарствени продукти и регистрация на цени
• Внос на лекарствени продукти, мостри на лекарствени продукти за клинични изпитвания, медицински изделия и хранителни добавки.
• Съхранение - разполагаме със съвременна складова база с РЗП 2000 кв. м. с условия за съхранение на лекарствени продукти при специален температурен режим
• Дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки в аптечния канал
• Управление на продажбите и обучени екипи медицински търговски представители, специализирани в работа с търговци на дребно (аптеки) и лекари (специалисти и общопрактикуващи лекари)
• Осигуряване и поддържане на система за Лекарствена безопасност

Нашият екип от мотивирани, високо-квалифицирани и обучени служители се стреми да разбира нуждите на клиентите, да търси работещи решения. Има и опит в работата в международна среда.
Ние имаме амбицията да се превърнем във водещ за българския пазар доставчик на маркетингови услуги, консултантски услуги в областта на лекарствената регулация, търговско представителство и внос на лекарствени продукти. Нашите основни инструменти за постигане на тази цел са поддържането на жива връзка с пазара и постоянно усъвършенстване на вътрешнофирмената система за управление на качеството.

Добрата подготовка и познаването на пазарите, позволяват на Салвис Фарма да бъде в крак с последните тенденции в областта на фармацевтичните продукти:

• разбработва планове и стратегии за компании с дейност в областта на предлагането на медицински изделия
• стратегии за комуникации с потребителите
• пазарни стратегии и начини за продажба
• анализ на сегментите на пазара
• управление на бранда

 

Мнения

Напиши мнение за САЛВИС ФАРМА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за САЛВИС ФАРМА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

д-р П. Михайлова 05 Aug 2015 09:44

Амбициозна фирма. Качествен доставчик , на когото може да се разчита. Получаваш и своевременна консултация за промените в лекарствената регулация.Качествени лекарствени продукти и кореткност, това е от особена важност.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.