ЕС ДИ КАРГО

Превоз на товари за България и Европа. Експресни превози с бусове до Германия, Италия и Австрия. Превоз на опасни товари. Групажен превоз на малки товари. Превоз на черни, цветни метали, насипни торове,семена и аграрна техника. Хладилни превози.

Ес Ди Карго извършва следните услуги в областта на транспорта:

• организиране и извършване на автомобилни превози посредством собствен и нает автомобилен парк
• организиране и извършване на цели пратки и групажни пратки от и за Европа (и Русия)
• безплатни консултации във връзка с предлаганите услуги
• разработване на атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на нашите клиенти
• предоставяне на ежедневна информация за движението на транспортните единици
• карго застраховане

Ние извършваме карго за Европа до всички държави-членки на европейския съюз и можем да доставим вашите товари до всяка една точка на Европа бързо и безпроблемно.

С Ес Ди Карго Вашите товари ще бъдат доставени до крайния получател в Европа безпроблемно и бързо, без притеснения и излишни главоболия. Товарите, които пренасяме са застраховани срещу инциденти, а автомобилите ни са снабдени с GPS устройства, за да можем да проследим товара ви от началото на пътуването до самия му край.

Компанията ни работи съгласно всички изисквания и стандарти на ЕС за извършване на карго за Европа, а спедицията и обслужването на товарите е на високо професионално ниво.

Ако вашите товари се нуждаят от надежден превоз, посетете ни или разгледайте транспортните услуги, които предлагаме и се свържете с нас – ние ви очакваме!

4002 Пловдив, бул. Пещерско Шосе 82, ет. 2 офис 8

E-mail: sdcargo@yahoo.com; sdcargo.ltd@gmail.com

Телефони:
0878 743 942
0878 162 557
0878 162 557

Мнения

Напиши мнение за ЕС ДИ КАРГО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕС ДИ КАРГО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.