РУДИ АН

Мебелна фабрика и магазини Руди-Ан предлагат производство и търговия на тапицирани мебели за домове, хотели, ресторанти, офиси и др. Произвеждаме над 220 модела, над 300 артикула дивани, холни гарнитури, кухни, маси, столове.

 Мебелна фабрика и магазини Руди-Ан предлагат производство и търговия на тапицирана (мека) мебел. През годините фирмата се утвръждава на пазара за мебели със собствен дизайн и функционалност на произведените мебели.
Модерната мебелна фабрика на фирма Руди-Ан, напълно роботизираните нови машини и съвремените технологии ни позволиха да предложим повишено качеството и минимализиране на времето за производство. Мебелите на фирма Руди-Ан се разработват  на 3D софтуер, което прави дизайнът им, конструкциите и механизмите им изключително креативни и мобилни. Влаганият дървен материал преминава през специални процеси на изсушаване и обезпаразитяване. Новата ни производствена база ни дава все по-големи възможности за проектиране и изработка на модели, отговарящи на пазарното търсене и определящи се от него тенденции в мебелната индустрия

Стремим се да  съчетаем  няколко показателя в произведените продукти, а именно:
- надеждност
- дизайн, който да съответства на изискванията на клиента ни
- функционалност

Фирма Руди-Ан Варна предлага производство на мека мебел и други мебели:
- Ъглови дивани
- Стандартни дивани
- Тапицирани дивани
- Тапицирани столове
- Мебели за хотели и офиси
- Спални комплекти
- Кухни
- Маси и столове

Чрез  дългогодишният си опит и създадената организация фирма Руди-Ан  има възможност да предложи един изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството!

 

Мнения

Напиши мнение за РУДИ АН (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РУДИ АН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

РЕНИ ДИМОВА 28 Apr 2014 09:40

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ

В РУДИ АН ВАРНА предлагат страхотно разнообразие.Купихме си чудесна холна гарнитура на изгодна цена.

Роси Колева 12 Apr 2013 12:30

От Варна съм и понеже ми беше писнало да обикалям по разни мебелни къщи да разглеждам се допитах до познати, които наскоро обзавеждаха къща. Препоръчаха ми мебелите на Руди Ан. Грабнаха ме веднага с интересните десени на холните гарнитури.Избрах си от тях разтегателен диван и трапезна маса със столове.Качеството е на ниво и ги препоръчвам на всички от региона на Варна!

Искра Барбова 17 May 2011 12:50

Всичко на едно място

Когато на човек му дойде до главата да обзавежда разбира какво обикаляне трябва да направи за да си избере диван, спалня, кухня, столове, матраци, секция, антре, маси, а тук ми предложиха ВСИЧКО. Добри са. Не не са добри. Най-добрите са.

Пиер Карден 17 May 2011 12:36

Класа и Стил на Бонусни Цени

В фабриката правят Класни и Стилни мебели, а цените за качеството, което предлагат са направо БОНУСНИ, нищо че в шоу румът им продавач-консултантите те посрещат по джапанки.

Класа и Стил на разумна цена.

Във "РУДИ-АН", диваните са стилни и качествени, а цените, за качеството което предлагат направо са БОНУСНИ, нищо че продавач консултантите те посрещат по джапанки.

Надя Русева 13 May 2011 00:45

мебели

Меката им мебел е страхотна

Теодора Линкова 12 May 2011 18:59

mebeli

Мебелите на Руди-ан много харесаха -удобни практични и функционални

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.