ЕР ЕС ТЕ EООД - техника за сгъстен въздух и вакуум

ЕР ЕС ТЕ EООД - внос и сервиз на техника за сгъстен въздух и вакуум във всяко производство. Представител на BECKER - вакуум помпи, въздуходувки, GD DRUM - компресори и помпи за силози и цистерни, RENNER - винтови компресори, PEDRO GIL - roots помпи.

ЕР ЕС ТЕ EООД е фирма със седалище в град София. Фирмата е част от световната сервизна мрежа на PEDRO GIL S.A.– водещ испански производител на въздуходувки и помпи с общо индустриално приложение. Освен това ние сме регионален търговски и сервизен представител на пълната продуктова гама на GHH-RAND.

Осигуряваме качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички продукти, които предлагаме. Техническият ни персонал е квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника.Нашите мобилни сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности както в нашия сервиз, така и на място в удобно за Вас време.

Разполагаме с богати складови наличности от консумативи и резервни части: въздушни и маслени филтри; сепаратори; графитни и текстолитни ламели за помпи; филтри за графитен прах; резервни части на склад или с бърза доставка за спешен ремонт.

ЕР ЕС ТЕ EООД Ви осигурява продължителна и безпроблемна работа във всяка производствена сфера чрез висококачествените продукти, които предлага. Като изключителен представител на:

- Gebr. BECKER GmbH - вакуум помпи и въздуходувки

GD DRUM - компресори и помпи за циментовози, цистерни, мобилни установки и силози

Ние сме официален търговски и сервизен представител на:

- RENNER GmbH - винтови компресори
- PEDRO GIL SA - "roots" помпи и въздуходувки
 Ние Ви предлагаме най-добрите условия за доставка и поддръжка на Вашата компресорна и вакуум техника.

● Осигуряваме висококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти.

● Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника.

● Мобилните сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време.

● Разполагаме с богати складови наличности от най-популярните консумативи и резервни части:

- въздушни и маслени филтри
- сепаратори
- графитни и текстолитни ламели за Вашите помпи
- филтри за графитен прах
- оригинални резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт

Очакваме Вашето обаждане!

Мнения

Напиши мнение за ЕР ЕС ТЕ EООД - техника за сгъстен въздух и вакуум (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕР ЕС ТЕ EООД - техника за сгъстен въздух и вакуум! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Георги Янков 14 Jul 2015 18:44

Много съм доволен от фирма Ер Ес Те. Купувал съм от тях вакуум помпа. Качеството е много добро, обслужването също. Доволен съм и от поддръжката.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.