РАЙЗЕБЮРО СИТИ СЕНТЪР

Райзебюро Сити Център - официален представител на Lufthansa City Center в България предлага резервации на почивки, ваканции, круизи, хотели, автомобили под наем. Евтини самолетни билети, бърз достъп до желаните от Вас дестинации. Преференциални цени!

Рейзебюро Сити Център е основано през 1997 г. и е част от голямото семейство Lufthansa City Center с над 500 офиса в различни точки на планетата. През 2008 г. бюрото получава Business Plus сертификат – атестат за качество на агенции, чиято сфера на дейност се простира в корпоративното обслужване в рамките на Lufthansa City Center.

Рейзебюро Сити Център е Вашият надежден партньор при избор на дестинация за почивка и закупуването на самолетни билети.
Независимо дали планувате бизнес пътуване или почивка на екзотичен остров, Рейзебюро Сити Център ще Ви предложи  сигурност, спокойствие, комфорт. Изберете Вашата дестинация и ние ще Ви предложим:

• Полети до всички точки на света
• Разглеждане на забележителности
• Хотели
• Коли под наем

Ако желаете да изкарате една приказна ваканция със семейството си… Или просто желаете да се отдадете на спокойствие и да се освободите от натрупания стрес с приятна компания… За Вас или Вашите бизнеспартьори, клиенти, колеги и в случаите, когато организирането на бизнес пътуване отнема време…

Рейзебюро Сити Център е Вашето оптималното решение за почивка и незабравими спомени – ще Ви предложим дестинации, самолетни билети, хотели и екскурзии на преференциални цени. Самото име Lufthansa е привилегия и атестат за високо качество, спокойствие, комфорт.

Адрес:
София, ул. Капитан Андреев 29
Telephone: +359 2 / 9515262
Fax: +359 2 / 9515907
Email: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за РАЙЗЕБЮРО СИТИ СЕНТЪР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЙЗЕБЮРО СИТИ СЕНТЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.