РЕА-ЕЛЕНА БУДОВСКА

Продажба, търговия и материали за мебелното производство - ЛПДЧ, МДФ, кухненски плотове и гърбове, кантове. Фирмата е дистрибутор на гръцките фирми - SHELMAN, AKRITAS, ALFA WOOD, дистрибутор на Тополница-Кастамону. Koнкурентни цени, кратки срокове.

Реа - Елена Будовска EООД е създадена през 1992г. с основен предмет на дейност търговия с дървесина. През 2006г. дейността на фирмата се разширява с търговия на материали за производтво на мебели. Днес Реа - Елена Будовска EООД е изключителен представител на гръцки фирми, лидери в областта на производството на материали за мебели. Продуктите, които фирмата предлага, са с гарантирано качество и атрактивни за българския пазар цени.

Сътрудничеството с утвърдени и перспективни компании като Shelman, Alfa Wood и Akritas дава възможност на Реа - Елена Будовска EООД да предостави на клиентите по-конкурентни цени, кратки срокове на доставка, качество и технологични решения. В резултат от натастващото потребителско търсене на нови продукти фирмата изгражда дистрибутурска мрежа в цялата страна.

Основен принцип на Реа - Елена Будовска EООД са лоялност, коректност и уважение към всички партньори.

Продуктите, които предлагаме са:

• Ламинирано ПДЧ (Shelman, Alfawood, Akritas, Кастамону - Габровница)
• Кухненски плотове (Shelman, Alfawood, Akritas)
• Кантове (PVC, ABS кантове)
• Суров MDF (ALFA WOOD - Суров MDF)
• Фурнировани плоскости MDF/ПДЧ (ALFA WOOD Фурнировани плоскости MDF/ПДЧ)
• Лакиран HDF/MDF (ALFA WOOD - Лакиран MDF)
• Сурово ПДЧ (Shelman, Кастомону - Габровница сурово ПДЧ, Shelman - Постформинг вратички)

Реа - Елена Будовска EООД извършва разкрой по размери на клиента на всички видове ПДЧ, МДФ плоскости и кухненски плотове. Фирмата разполага с машина за разкрой от MARTIN, в висока производителност, която спомага за бързото и качествено обслужване. Реа - Елена Будовска EООД извършва кантиране на всички видове мебелни плоскости. Размерите и цената на канта са според проекта на клиента. Използваните лепила гарантират висока здравина. Производствената база на фирмата е технически оборудвана с машините на немската марка HOLZHER. Изпратете заявка за разкрой и кантиране.

РЕА-АБ е изключителен представител за България на продуктите на Shelman, Гърция
РЕА-АБ е основен вностител на Alfa Wood и Akritas за региони: Пловдив, Хасково, Стара Загора и Кърджали
• Всяка сряда доставка за регион Стара Загора. Всеки четвъртък за Кърджали, Златоград и Неделино. Заявки се приемат до 12 часа на предния ден
• Фирмата изгражда дистрибутурска мрежа за продуктите на Shelman и Alfa Wood
РЕА-АБ е официален дистрибутор на продуктите на Kanten, Гърция

Реа Елена Будовска EООД се отличава с високо качество на предлаганата продукция на конкурентни цени и с кратки срокове на доставка. Предлагаме оптимални и високотехнологични решения, които да задоволят потребностите и на най-претенциозните ни клиенти. Ние сме коректен и лоялен партньор, на когото можете да разчитате.

Допълнителна информация за продуктите и услугите може да получите на нашият адрес, на посочените телефони или да направите запитване по e-mail:

Хасково Източна индустриална зона /след кръговото в посока Свиленград/
тел: 0888 311319; 038 666 110
email: rea_ab@abv.bg

 


 

Мнения

Напиши мнение за РЕА-ЕЛЕНА БУДОВСКА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕА-ЕЛЕНА БУДОВСКА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Гроздан Колев 21 May 2015 12:09

Имам мебелен цех и работя с РЕА-ЕЛЕНА БУДОВСКА. Те ми доставят плотовете, ПДЧ и MDF плоскости, кантове и други. Гарантирано качество и изпълнение на поръчките в срок. И аз съм доволен и мойте клиенти са доволни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.