РАЛИЦА - ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА DERMACOL

РАЛИЦА ООД е представител на козметика Дермакол. Известната чешка козметика предлага легендарния Дермакол - силно покривен фон дьо тен, висококачествена декоративна козметика, кремове, млека, лосиони, маски, слънцезащитни продукти за лице и тяло.

Историята на Dermacol е свързана с известното филмово студио Барандов в Прага, където през 1966 г. най-напред започва разработката, а по-късно и производството на театрален грим. В резултат на сътрудничеството между филмовото студио и известния Институт по медицинска козметика в Прага се появява и започва своя успешен път легендарният Дермакол силно покривен фон дьо тен. Всъщност през 1969 г. лицензът за този основополагащ продукт е продаден на Холивуд за прилагане във филмовите му студия и красотата на много филмови звезди през годините се дължи на козметика Dermacol.

Dermacol осигурява грижа за всеки тип кожа и при всеки проблем - млада, зряла, нормална, суха или склонна към проблеми кожа. Най-продаваните серии Дермакол за грижа за кожата са хипоалергенни.

Продуктите на Дермакол за суха кожа с красиви имена Лейди, Принцес, Куин дават ефективен отговор на нуждите на сухата и много сухата кожа. Съдържат екстракти от морски водорасли и ценни витамини и осигуряват подхранване и овлажняване на кожата и защита от влиянието на околната среда.

ДермаКлиър серията на Дермакол – с антибактериално масло от австралийско чаено дърво, успокояват, овлажняват и възстановяват податливата на проблеми кожа, като й дават комфорт и облекчение. Специалният лек фон дьо тен с противовъзпалителен ефект – Акнекавър – защитава проблемната, склонна към акне кожа и скрива нейните несъвършенства.

Продуктите Дермакол осигуряват грижата за кожата през различните възрасти - почистването, тонизирането и хидратацията на младата кожа 18 + , предпазване и изглаждане на първите бръчки 25-30 г., високоефективна защита против бръчки на кожата 45 + и грижа за зрялата кожа 50 +.

Специалната серия продукти от Програмата за контрол на тялото ЕНЯ е подходяща за индивидуалните нужди на женското тяло и се бори с целулита, стяга и тонизира кожата, помага за отслабването.

Дермакол предлага и продукти за красотата на ръцете и ноктите.

Продуктите на Дермакол непрекъснато се развиват и усъвършенстват съобразно последните изследвания в областта на козметологията.

Клиничните тестове върху продуктите Дермакол се извършват от Държавния Здравен Институт в Прага и отговарят на строгите стандарти на Европейския Съюз.

Активните съставки на продуктите Дермакол са специално разработени във Франция, Италия, Испания, Германия и Япония.

Готовите продукти Дермакол не се тестват върху животни.
 

Мнения

Напиши мнение за РАЛИЦА - ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА DERMACOL (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЛИЦА - ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА DERMACOL! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ивелина Маркова 21 May 2015 12:03

Кожата ми е проблемна, със склонност към акне и петна и това много ме комплексира. Пробвала съм много неща, но нищо не скрива несъвършенствата така както фон дьо тена на Дермакол. Използвам и ДермаКлиър серията за грижа в дълбочина. Препоръчвам и на приятелките си с проблемна кожа.

Мария Ангелова 22 Dec 2010 15:33

Аз съм с проблемна кожа и не веднъц съм използвала продултите на тази фирма. Доста съм доволна от много от нещата им.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.