РАЛИЦА

РАЛИЦА ООД Представител на козметика Дермакол. Известната чешка козметика предлага легендарния Дермакол силно покривен фон дьо тен, висококачествена декоративна козметика, кремове, млека, лосиони, маски, слънцезащитни продукти за лице и тяло.

Историята на Dermacol е свързана с известното филмово студио Барандов в Прага, където през 1966 г. най-напред започва разработката, а по-късно и производството на театрален грим. В резултат на сътрудничеството между филмовото студио и известния Институт по медицинска козметика в Прага се появява и започва своя успешен път легендарният Дермакол силно покривен фон дьо тен. Всъщност през 1969 г. лицензът за този основополагащ продукт е продаден на Холивуд за прилагане във филмовите му студия и красотата на много филмови звезди през годините се дължи на козметика Dermacol.

Dermacol осигурява грижа за всеки тип кожа и при всеки проблем - млада, зряла, нормална, суха или склонна към проблеми кожа. Най-продаваните серии Дермакол за грижа за кожата са хипоалергенни.

Продуктите на Дермакол за суха кожа с красиви имена Лейди, Принцес, Куин дават ефективен отговор на нуждите на сухата и много сухата кожа. Съдържат екстракти от морски водорасли и ценни витамини и осигуряват подхранване и овлажняване на кожата и защита от влиянието на околната среда.

ДермаКлиър серията на Дермакол – с антибактериално масло от австралийско чаено дърво, успокояват, овлажняват и възстановяват податливата на проблеми кожа, като й дават комфорт и облекчение. Специалният лек фон дьо тен с противовъзпалителен ефект – Акнекавър – защитава проблемната, склонна към акне кожа и скрива нейните несъвършенства.

Продуктите Дермакол осигуряват грижата за кожата през различните възрасти - почистването, тонизирането и хидратацията на младата кожа 18 + , предпазване и изглаждане на първите бръчки 25-30 г., високоефективна защита против бръчки на кожата 45 + и грижа за зрялата кожа 50 +.

Специалната серия продукти от Програмата за контрол на тялото ЕНЯ е подходяща за индивидуалните нужди на женското тяло и се бори с целулита, стяга и тонизира кожата, помага за отслабването.

Дермакол предлага и продукти за красотата на ръцете и ноктите.
 

Продуктите на Дермакол непрекъснато се развиват и усъвършенстват съобразно последните изследвания в областта на козметологията.

Клиничните тестове върху продуктите Дермакол се извършват от Държавния Здравен Институт в Прага и отговарят на строгите стандарти на Европейския Съюз.

Активните съставки на продуктите Дермакол са специално разработени във Франция, Италия, Испания, Германия и Япония.

Готовите продукти Дермакол не се тестват върху животни.
 

Мнения

Напиши мнение за РАЛИЦА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЛИЦА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ивелина Маркова 21 May 2015 12:03

Кожата ми е проблемна, със склонност към акне и петна и това много ме комплексира. Пробвала съм много неща, но нищо не скрива несъвършенствата така както фон дьо тена на Дермакол. Използвам и ДермаКлиър серията за грижа в дълбочина. Препоръчвам и на приятелките си с проблемна кожа.

Мария Ангелова 22 Dec 2010 15:33

Аз съм с проблемна кожа и не веднъц съм използвала продултите на тази фирма. Доста съм доволна от много от нещата им.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.