Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

РАЙС - ОФИС БУРГАС

РАЙС ЕООД - търговия и сервиз на лазерни черно-бели и цветни принтери, копирни машини, многофункционални устройства, широкоформатни машини, скенери за книги, компютри, проектори от i2S, XEROX, BROTHER, KIP, ОСЕ, DELL, INFOCUS, OKI, CANON, KYOC.

Райс ЕООД е българска фирма с 20 годишен опит в продажба и сервизиране на офис техника - копирни машини, принтери, скенери, презентационна и компютърна техника.
От основаването си досега компанията утвърди позициите си на българския пазар и изгради търговска и сервизна мрежа в регионалните центрове на страната: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково, Шумен, Ловеч, Горна Оряховица, Благоевград.

От 1995 датира партньорството Райс ЕООД - Minolta Austria office Vienna, от 2003 г. с Konica Minolta Austria, като по това време е една от компаниите с права за внос, продажба и сервиз на Коника Минолта за България.

Продукти и услуги

Освен продажба на продукти, Райс ЕООД предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги, подходящи за архиви и библиотеки, офис продукти: многофункционални устройства, лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни машини, компютърни конфигурации, презентационна техника от световните производители i2S, Xerox, Brother, KIP, ОСЕ, Dell, Infocus, Kyocera Mita, OKI, Canon, Lexmark, Acer, Konica Minolta, NEC. С цел осигуряване на бързо и ефективно сервизно обслужване, Райс ЕООД разполага с богата складова наличност на продукти, консумативи и резервни части.

Райс ЕООД съсредоточава усилия и ресурси към сервизната дейност, създавайки добре подготвен и силно мотивиран екип от инженери. Във фирмата работят 27 висококвалифицирани млади и амбициозни кадри - сертифициран търговски и сервизен персонал. С изградените в школата на Райс ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да реализира успешната продажба на най-подходящите за партньорите продукти и сервизирането им в цяла България. В екипа на Райс ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успеха е доверието на клиентите.

Партньорства

i2s Exclusive Distributor
Френската компания е производител на професионални скенери за книги (ръчни и автоматични), подходящи за библиотеки, университети, държавни организации за архивиране на книги и документи от формат А3 до 2хА0 във файлове с високо качество и същевременно щадящи физическото състояние на оригинала.

Xerox Partner
В продължение на повече от половин век Xerox е водеща фирма в документните технологии и услуги. Стъпвайки на това наследство от иновации, компанията продължава да се изгражда. След придобиването на Affiliated Computer Services, понастоящем Xerox е водещо предприятие по отношение на бизнес процесите и управлението на документите, като предлага голямо разнообразие от глобализирани услуги. Новият Xerox е отдаден на иновациите, услугите и дава на своите клиенти свободата да се фокусират върху най-важното за тях - същината на техния бизнес.

Brother Partner
Brother активно разработва и предлага на пазара устройства, представящи данните посредством нови методи. В областта на печатните устройства компанията е разработила лазерни, мастиленоструйни и други печатни технологии, намаляващи шума от устройствата в офиса. Японският производител подобрява както работата на своите устройства (като високоскоростна обработка на изображения и цветни скенери), така и качеството на изображенията. Технологичният прогрес намира изражение и в разработването на продукти с използване на ISDN комуникации и технологии за обработка на бази данни. Нещо повече, в допълнение към технологичните новости, направени в медия за съхраняване на данни, като твърди дискове и оборудване за прецизно измерване и обработка базирано на лазерна технология, Brother активно проучват и разработват нови материали за тонери за лазерни принтери и мастилени ленти, които се използват за трансферен печат. Brother предлага пълноценни, опростени за опериране решения за офиса, които се отличават не само с ниска първоначална инвестиция, но и с конкурентна себестойност на копие и издържливост при работа във времето.

Konica Minolta

Райс ЕООД продава и сервизира марката от 1995 г насам. Райс ЕООД е бил в различни структури на Коника Минолта в Европа.

ОСЕ е един от световните лидери в областта на професионалните системи за управление на документооборота. Широката гама от решения на марката включва системи за принтиране и копиране в офиса, високоскоростни дигитални производствени принтери и широкоформатни принтиращи системи едновременно за техническа документация и цветни графики. Компанията е основана през 1877 г., с главна квартира във Валено, Холандия и оперира в над 90 държави, като има повече от 23 000 служители. Клиенти от целия свят използват системите за техническа документация ОСЕ в производството, архитектурата, инженеринга и конструкциите. Ежедневно, високоскоростни ОСЕ принтиращи системи произвеждат милиони транзакционни документи като банкови отчети и бюлетини. ОСЕ машините работят и в сектора „печат по изискване”, в производството на вестници, документоуправлението на широкоформатни цветни изображения и много други.

KIP е водещ прозиводител на дигитални принтери и решения за сканиране на цветни и черно-бели документи до 36". Широкоформатните системи на KIP за дигитален печат са компактни по размери и с ефективен дизайн, осигуряват висока скорост на печат и ниска цена на експлоатация с лесен за употреба цветен сензорен екран, който позволява на потребителя да избира от 23 различни езици за оперторския дисплей. Като световен лидер в широкоформатния печат, KIP предлага широка гама от продукти за сканиране и дигитален печат, отговаряща на все по нарастващото търсене на бързо, висококачествено и ефективно по отношение на разходите цифрово възпоризвеждане.

InFocus
е индустриален пионер и световен лидер на пазара на визуални комуникации. Дигиталните дисплеи на компанията правят блестящите идеи брилянтни навсякъде, където хората се събират, за да общуват и да се забавляват - срещи, презентации, класни стаи и всекидневни по целия свят. Подкрепена от повече от 20 години опит и иновации в технологията на дигиталните дисплеи, компанията се стреми да помага на хората да общуват, да си сътрудничат, да създават и да бъдат по-ефективни всеки ден.

Лазерните принтери и цифровите многофункционални устройства на Kyocera Mita са известни преди всичко със своята уникална технология Ecosys, чиито отличителни черти са икономичен печат, екологичност, модулност и висока надеждност. Дългогодишния опит на Kyocera в керамичната технология е позволил на компанията да създаде барабан с устойчиво покритие, с изключително дълъг живот. Устройствата от тази марка поддържат всички стандартни емулации плюс собствения програмен език на контролера Prescribe, който е силно средство за създаване на индивидуални системни решения за печат.

Гаранции

Райс ЕООД дава пълната гаранция на производителите за всички посочени изделия, която е различна за отделните продукти. За продукти от среден и висок клас се предлага възможност за пълно гаранционно обслужване от 48 до 60 месеца.
Благодарение на офисите на територията на цялата страна, Райс ЕООД възнамерява да затвърди завоюваните лидерски позиции като доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални машини от среден и висок клас. Стремежът на всички работещи в Райс ЕООД е да се запази традицията на доброто обслужване, като максимално се отговори на изискванията на клиентите и своевременно да се предлагат най-новите продукти и услуги.

Други продукти
Настолни и преносими компютри, матрични и мастилено струйни принтери, плотери, презентационна техника от Toshiba, NEC, Dell, Infocus, Acer,HP, Oki. Софтуер за управление на документоборота.

Сертификати
Дружеството е сертифициранo по системата за управление на качеството ISO 9001:2008, сертификат No BG16568Q/06.03.2005, издаден от BVQI Bulgaria.

Основни клиенти
Държавни организации, общини, учебни заведения, болници, големи, средни и малки държавни и частни търговски и производствени компании, рекламни агенции, копирни бюра.

В днешния модерен и динамичен свят на бързо развиващите се технологии и непрекъснато увеличаваща се информация, Райс ЕООД желае да улесни в избора на техника своите партньори и да се превърне в необходим консултант относно продуктите и услугите, които предлага.

За контакти:
e-mail: [email protected]
Национален телефон за поръчки и сервизни проблеми на цената на един градски разговор*:
0 700 17 507

За спешна информация и за реакция: 0897 88 25 44, 0897 88 25 69

Мнения

Напиши мнение за РАЙС - ОФИС БУРГАС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАЙС - ОФИС БУРГАС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Цанка Гълъбова 28 May 2012 15:33

доволен клиент

Много съм доволна ,от обслужването ,профионализма и отношението към клиента в тази фирма. Предложиха ми най- доброто решение за моя офис. Бяха изключително коректни ! Посетете ги и се възползвайте!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.