Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

КУИН БЪРГЪР - България

Корпоративен и събитиен кетъринг, производител на сандвичи, готови храни, и ястия. Ресторантьорство, производство и дистрибуция на готови салати, палачинки, десерти, кремове за събития, бистра и обекти от търговската мрежа.

КУИН БЪРГЪР е регистрирана търговска марка на „КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД.

Фирмата е лидер в корпоративния и събитиен кетъринг, приготвяме и доставяме храни, и хранителни продукти за разнообразни групи клиенти, при различни събития и разнообразни поводи. Предлагаме кетъринг обслужване с изключително разнообразни, идейни и качествени услуги в тази област.

Събитиен кетъринг  - можем да  организираме вашето фирмено събитие, празник, сватба, рожден ден и дори градинско парти независимо от локацията. Грижим се за оформление на залата, салона и пространството, предоставяме кетъринг оборудване,  избор на меню и подходящо обслужване. Разполагаме с оборудване и посуда, които ще създадът чувство за лукс и блясък на вашето мероприятие.
Фирмата ни залага на подбрани висококачествени храни и напитки.

Куин бъргър разполага с висококвалифициран обслужващ персонал, който допринася за създаване на неповторима атмосфера и добро настроение сред гостите Ви.

Предлагаме богата гама коктейлни хапки, сандвичи, плата, студени и топли предястия, основни ястия от всякакъв тип, гарнитури, салати и десерти.

Корпоративен кетъринг  - доставка на храни за предприятия,  строителни обекти, промишлени обекти, корпоративни офиси, болници, хосписи и детски заведения.Куин Бъргър – България” едно от водещите български предприятия производители на сандвичи, готови храни и ястия. Благодарение на натрупания опит и умения в областта на цялостния мениджмънт по приготвянето и доставката на храни и хранителни продукти за разнообразни групи клиенти, ние изготвяме отделно меню съобразно със специфичните изисквания на клиента.

”Куин Бъргър – България” ООД има предимство пред конкурентите си - притежаваме машини за опаковане на готовата продукция в Модифицирана атмосфера среда (MAP), която удължава срока на годност на продуктите.

Корпоративният офис и производствен цех са базирани в София. Собствената ни дистрибуторска мрежа доставя ежедневно нашата продукция до повече от 120 супермаркета, мини-пазари, малки магазини, бистра, кафенета, сладкарници и т.н. Продукти с търговска марка "КУИН БЪРГЪР" се продават във всички девет магазина на "МЕТРО КЕШ и Кери - България" и четиресет и шест бензиностанции "Шел България".

Мнения

Напиши мнение за КУИН БЪРГЪР - България (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КУИН БЪРГЪР - България! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Теодор Рангелов 28 Dec 2013 01:30

Няма да сбъркате като изберете този кетеринг, защото кухнята им е отлична. Правят всякакви салати, плата от най-вкусните хапки, които може някога да сте опитвали, студени/топли предястия, основни, също така суши и не на последно място отлични десерти. И може да бъдете сигурни, че всичко това ще ви бъде поднесено с екип от професионални млади сервитьори.

Поръчайте ги

От доста време работя с фирма 'Куин бъргър'.Продавам техните сандвичи и храни повече от 10 години,защото качеството не се е променило.Не бях се възползвала от услугата им кетъринг.Препоръчвам ви я.Всичко е добре организирано,красиво и вкусно.Аз посрещах гости от чужбина и се чуствах на ниво,благодарение на 'Куин бъргър'.Може би е време да подкрепяме и поощряваме български фирми на европейско ниво и качество.

Работя в голяма фирма, където често се организират почерпи и поводи. От HR-ката ни знам, че се обръщаме към Вашата фирма, за това искам да Ви похваля. Предлагате много вкусни и оригинални неща. Пожелавам Ви успех за напред!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.