Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Прознание

Прознание е онлайн школа за допълнителна подготовка на деца от предучилищна възраст до 12 клас. Курсовете обхващат училищния материал, подготовка за матури и извънкласни занимания. Уроците се преподават на живо от учител чрез видеовръзка с учениците.

Екипът на Прознание е посветен на създаването на качествено нов системен подход в онлайн обучението, който съчетава предимствата на технологиите с оптималното прилагане на доказани педагогически практики. Нашата мисия е да открием и развием потенциала на всяко дете.


Ние предлагаме образователни занимания за деца в предучилищна възраст, курсове по основните учебни предмети за ученици от 1 до 12 клас, подготовка за национално външно оценяване в 7 клас и матура в 12 клас, както и допълнителни извънкласни обучения. Образователните услуги в школата са съобразени с Държавните образователни изисквания и учебните програми в училище.


Уроците се преподават на живо от учител чрез видеовръзка с учениците в интерактивна онлайн среда. Преподавателите на Прознание преминават специално обучение за дистанционно преподаване и използват съвременни методи, които стимулират интереса и мотивацията на децата и допринасят за практическата полза от знанията. Децата участват в уроците от комфорта на спокойната домашна среда без да се налага да се инвестират допълнително време и средства в пътуване. Родителите могат да наблюдават обучението и напредъка на децата си, да учат заедно с тях и лесно да комуникират с учителите.
 

Мнения

Напиши мнение за Прознание

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Прознание! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.