ПРОУЕБ-БГ

Чудите се как да развиете вашия бизнес? Какво още да направите за да имате повече успех? Търсите нещо съвременно, иновативно и качествено?... Е, намерихте го! Професионален Уеб Дизайн за Вас и вашият бизнес от Проуеб- БГ.

Проуеб-БГ е непрекъснато развиваща се компания. Създадена изцяло от професионалисти с дългогодишен опит в разработването основно на уеб сайтове, десктоп приложения и поддръжка на линукс базирани сървъри. Това ни позволява да изпълняваме проекти с голяма сложност и да осигурим възможно най-добрата им поддръжка след това.

Сградата, в която се намира нашият офис, разполага с 24-часово видео наблюдение и жива охрана. Всички данни за нашите клиенти, както и тези от техните уеб сайтове, се криптират, така че в случай на кражба на техника да е невъзможно тяхното декриптиране.

Използваме сървърни машини, до които достъп имаме единствено ние, което изключва възможността за най-често срещаните хакерски атаки, а именно – тези от други уеб сайтове, намиращи се на същия хостинг, при липса на достатъчно добра защита.
Нашите сървъри се намират в център на Нетера, който е един от най-добрите в страната. Този център разполага с електрическо захранване от две независими токопреносни мрежи, UPS-и и собствен генератор, две независими точки за достъп до интернет, климатизирано помещение, денонощна охрана и земетръсна защита. Ежедневно правим резервни копия на Вашите данни, за да могат да се възстановят при евентуален срив в системата.

Всичко това гарантира, че Вашата интернет страница ще бъде онлайн 99.9% от времето, през което ще можете пълноценно да се възползвате от Вашата електронна поща и всички други услуги, които предлагаме.

Предлагаме:

Уеб Дизайн - Най-добрият и евтин начин за реклама на Вашата фирма и продажбата на Вашите продукти.
Графичен дизайн -
Най-актуалната визия на Вашите рекламни материали (плакати, визитки, флаери, каталози и др).
Лого дизайн -
Лицето на Вашата фирма е Вашето лого.
Бизнес Софтуер -
Управлявайте Вашия бизнес от компютъра в своя офис.
Уеб базиран софтуер -
Управлявате Вашия бизнес от всеки компютър и от всяка една точка на света.
Абонаментна поддръжка -
Най-добрият начин да развивате Вашия уеб сайт или софтуер заедно с развитието на Вашия бизнес.

Получавате:

• Максимално добро обслужване
• Работите с хора, които знаят какво правят
• Винаги ще бъдат спазвани договорените срокове
• Получавате компетентни отговори на Вашите въпроси
• Не само ще се грижим за Вашия сайт, но ще Ви даваме и препоръки за бъдещото му развитие, за да може винаги да бъде актуален
• Обслужваме в дългосрочен план
• Гарантирана сигурност на Вашите лични данни
• Ще Ви предоставим необходимото оборудване, за да може да имате достъп 99.9% от времето до Вашия уеб сайт и услугите, които ползвате

Проекти:

• Култура ON-AIR се финансира от Програма „Култура” на Община Габрово и е изработен по поръчка на Фондация „Граждански форум”.
• Уеб сайта е реализиран по поръчка на Агенция по заетостта към Министерство на труда и социалната политика и представлява Електронна книга с информация за свършената работа през 2013г.
• Изработен на сайт по поръчка на ВК ЦСКА.
• Електронен магазин изработен по поръчка на Никис ООД.
• Електронен каталог изработен по поръчка на производителят на плувки Teriko Ltd.
• Изработен на сайт по поръчка на Гръцката компания за търговия с газови уредби GRAutogas.
Останалите ни проекти.

Контакти:

Габрово, ул. Райчо Каролев 1, офис 303
Телефон: 0888 173232
Skype: PROweb-bg
Email: info@proweb-bg.com
Сайт: http://www.proweb.bg

 

Мнения

Напиши мнение за ПРОУЕБ-БГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПРОУЕБ-БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Йоанна Иванова 08 Jul 2015 14:16

Супер са...!

Съпругът ми използва техните услуги, остана страшно доволен. Качествотот е на ниво при тях, страшен екип са. Искаренни благодарности

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.