ПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ

Пръскаме срещу хлебарки, бълхи, оси, мишки, змии, кърлежи, плъхове и други гадини. Идваме в удобно за Вас време в апартаменти, офиси, мазета, входове. Договори със заведения, производства и др. Работим с качествени препарати с гаранции и приятни цени

Превент Пест Контрол ЕООД е специализирана в контрола на вредители в домове, офиси, административни и производствени сгради, външни зелени площи. Нашите квалифицирани екипи извършват обработки срещу всички видове неприятели. Пръскаме мазета, входове и апартаменти срещу хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, комари, мухи, змии. прогонваме мишки, плъхове др.

Предлагаме изгодни абонаментни програми със сключване на договор за заведения, производства, администрации с изгодни ценови условия и пълни гаранции за ефективност и качество на извършените дейности. Извършваме обработки на домове и жилищни сгради, като при съгласие за третиране на всички апартаменти във входа цената е 19 лева на апартамент и безплатно за мазетата.

Даваме гаранции защото сме ефективни!

Доверете се на нашия професионализъм и ние ще решим проблемите Ви!

Екипът на Превент Пест Контрол


 

Мнения

Напиши мнение за ПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Фирмата се справи с хлебарките в къщи. Няколко други фирми и мнгократни опити сама да реша проблема нямаха успех. Благодарна съм на Превент.

Иван Димитров 17 May 2010 15:47

Ползвал съм услугите на фирмата, решиха проблемите ми с хлебарките.Доволен съм от качеството и нивото на обслужването им. п.с. С Дезинфектора си говорехме за класическа музика и фотография. :)

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.