ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД

Порше София Запад е продажбено-сервизен комплекс на Audi. Тук може да се запознаете с актуалната продуктова гама на марката, да тествате желания от вас автомобил, да използвате квалифицирани сервизни услуги, да изберете оригинални Audi аксесоари.

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Запад е оторизиран дилър на марката Audi за София и региона.
Комплексът е открит през 2007 година и е сред най-големите продажбено-сервизни комплекси на премиум марката в Европа.
Той е построен на площ от над 21 000 кв. м. В него са инвестирани около 7 милиона евро, за да могат клиентите на Audi да се радват на комфортна обстановка и да получават най-доброто професионално обслужване.

Порше София Запад и неговият екип покриват напълно корпоративните стандарти за продажбено и следпродажбено обслужване на марката – еталон за авангардни технологични нововъведения.

Оторизираният сервиз на Порше София Запад, част от продажбено-сервизния комплекс, е оборудван с най-съвремените техника и съоръжения за диагностика. От 2017 година комплексът е и Audi Sport дилър, което нарежда столицата ни сред топ локациите за феновете на германската марка. Комплексът покрива изискванията за дилър на спортни модели от гамата RS и R8.

Порше София Запад e eдин от модерните продажбено-сервизни комплекси на Audi в Европа. При нас може да се запознаете с актуалната продуктова гама на марката, да тествате желания от вас автомобил, да използвате квалифицирани сервизни услуги и да получите професионална продажбена консултация при покупка на нов или употребяван автомобил.

В шоурума има кът Audi exclusive, в който предлагаме визуализация на решения за ексклузивното оборудване на вашия автомобил. Предлагаме и оригинални аксесоари от дизайнерската колекция на марката quattro.

Мнения

Напиши мнение за ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОРШЕ СОФИЯ ЗАПАД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.