ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Юг е оторизиран дилър на марките Volkswagen Леки автомобили, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Das WeltAuto за София и региона, и е част от структурата на Porsche Inter Auto Salzburg.

ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ е продажбено-сервизен комплекс от семейството на Порше Интер Ауто БГ. Ние сме официален дилър на марката Volkswagen за София и региона. Продажбено-сервизният комплекс отваря врати за клиенти и любители на марката през 2011 г.

Порше София Юг се намира на 20 минути от центъра на София. Тук ще намерите пълната продуктова гама на Volkswagen Леки и Volkswagen Лекотоварни автомобили, ще можете да се възползвате от многобройните услуги за тяхната поддръжка и сервизиране и да тествате избрания от Вас автомобил. Комплексът разполага с голямо разнообразие от налични на склад Volkswagen оригинални резервни части и аксесоари, а тези, които не се поддържат на склад, се доставят в рамките на 48 часа.
Младият и професионално подготвен екип ще откликне на индивидуалните нужди на всеки клиент и ще предложи обслужване на най-високо ниво.

Вие и Вашият Volkswagen заслужавате отличното ни отношение.

При нас работят доказани специалисти с дългогодишен опит в продажбите и сервизното обслужване на автомобили от утвърдената марка. Вашите потребности са важни за нас и екипът ни ще се опита да намери оптималния вариант те да бъдат удовлетворени.

Порше София Юг разполага със сервизен комплекс на най-високо технологично ниво. За максималното Ви удобство, ние можем да предоставим заместващ автомобил при по-продължителни ремонтни дейности на Вашия.

Можете да изпратите запитванията си на имейл адрес vw-jug@porschebulgaria.bg или на имейл адресите на търговците ни, които ще откриете в частта „екип" на официалната страница на комплекса www.porschesofiajug.bg

Мнения

Напиши мнение за ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.