Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ПОРШЕ БГ

Порше БГ е представител за България на марките Volkswagen леки и лекотоварни автомобили, и луксозната марка Audi. Добре развита дилърска и сервизна мрежа, с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на трите марки.

Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили. Компанията има представителства в повече от 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, включително и в Китай, Колумбия и Чили.

На българския пазар Порше стъпва през 2004 година първоначално като вносител на Volkswagen леки и лекотоварни автомобили, а през 2005 година поема и правата за внос на луксозната марка Audi. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на трите марки. Сервизните комплекси разполагат със специализирано оборудване и висококвалифициран персонал. Вносителят поддържа постоянна складова наличност в буферен склад в Будапеща. Поръчка на масов модел се изпълнява за 2 седмици, а специфично изпълнение - до три месеца. Доставката на оригинални резервни части за сервизната мрежа е ежедневна.

В Порше БГ ЕООД е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандарта ISO 9001:2008 за продажба на нови автомобили, резервни части и сервиз.

Предлагаме на клиентите си добро следпродажбено обслужване и услуги с добавена стойност, заместващ автомобил, удължена гаранция и за двете марки, Експрес сервиз.

Мнения

Напиши мнение за ПОРШЕ БГ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОРШЕ БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.