ПОБЕДА

ПОБЕДА АД e български производител на захарни и солени изделия в 6 продуктови групи - бисквити, бонбони, кроасани, мини кексове, вафли и крекери. Компанията има широка дистрибуторска мрежа в страната, както и добри позиции на международните пазари.

Повечето марки на Победа АД имат традиции на българския пазар и са добре познати на потребителите на захарни изделия. Опитът и знанията, натрупани през десетилетията, съчетани с отдаденост и грижа създават несравнимия, запомнящ се вкус на продуктите, които поколения наред присъстват в почти всеки български дом.

1. Бисквити

Бисквити "Закуска":  Бисквити Закуска са най-продаваните бисквити в България. Освен класическата рецепта с аромат ванилия, която е позната на потребителя от близо 25 години (от 1987г.), серията предлага и бисквити с какао.
Чаени бисквити: популярна и утвърдена марка бисквити на българския пазар. Предлагат се в 3 асортимента - с аромат сметана, аромат лимон и аромат мед и масло.
Бисквити "Еверест": Асортиментът включва четири вкуса нетунквани бисквити– какао, мляко, ореховка и аромат масло. Бисквитите имат богат вкус и наситен аромат и са подходящи за закуска, добавка към кафе и за приготвяне на домашни сладкиши.
Бисквити "Еверест Preminum": Тунквани бисквити с богат вкус. Подходящи са за почерпка испециален повод. Предлагат се в два вкуса - класически бисквити с млечен кувертюр и какаови бисквити с какаов кувертюр. Бисквитите са без консерванти.
Бисквити "Слънце": Съдържат пълномаслено мляко имат богат маслен вкус и нежен млечен аромат. Формата им позволява да бъдат сервирани с различни сладки пълнежи.
Бисквити "Ревю":  Серията съдържа бисквити "Ревю" с овесени ядки (богати на протеини, витамини и минерали), бисквити "Ревю" без добавена захар и бисквити "Ревю" с растителни продукти (подходящи за вегетарианци, с аромат на ванилия).
Бисквити "Анелия": Утвърдена марка с над 25-годишно присъствие на българския пазар. Бисквитите са с гравюра на моряк и какаов кувертюр. Предлагат се в два вкуса - какао и мляко.
Бисквити "Руми":  хрупкави бисквити, потопени в нежен какаов кувертюр. Серията е от два вкуса - какао и мляко.
Бисквити "Навона": Серията съдържа Сандвич бисквити "Навона" с фъстъчен крем (втората най-продавана марка сандвич бисквити на българския пазар), Бисквити "Навона" какао, Бисквити "Навона" капучино, Бисквити "Навона" класик.
Бисквити "Супер Браво": Предлагат се на българския пазар от 2011г. Нежни мини бисквити, потопени в какаов кувертюр. Подходящи са за цялото семейство, за почерпка или просто за десерт. Предлагат се в два вкуса - какао и мляко.
Бисквити "Детска закуска": Бисквити с нежен аромат на сметана, потопени във вкусен какаов кувертюр. Имат ярка, закачлива опаковка с весела панда, която се харесва на децата. Подходящи са за похапване на път и за десерт по всяко време.
 
2. Шоколадови бонбони

Бонбони "Черноморец": Едни от най-продаваните шоколадови бонбони в България, присъстващи в домовете на българските потребители вече над 40 години. Най-продаваната разфасовка на марката е с класическата рецепта – бонбони „Черноморец” с портокалови корички. Легендарната серия вече се предлага и с два други вкуса – бонбони "Черноморец" с парченца ябълки и стафиди и бонбони "Черноморец" с аромат кафе.
Бонбони "Крем":  произвеждат се от около 25 години и са добре познати на българския потребител. Имат три вкуса –„ Карамел”, „Лешник” и „Кафе”.
 
3. Мини кексове

Мини кексове "Супер Браво": Брандът се отличава с богат асортимент и оригинална рецепта. Продуктът се произвежда по специална технология, благодарение на която кексчетата са много пухкави и с богат пълнеж. Четирите вкуса на мини кекс Super Bravo внасят доза енергия и наслада по всяко време. Серията включва 5 вида мини кексове: с какаов крем, с конфитюр боровинка, с конфитюр ягода, с двойно какао.
 
4. Кроасани

Кроасани "Bumi":  отличават се със закачлив дизайн на опаковката и фин пълнеж. Предлагат се в два вкуса – кроасан с какаов крем и кроасан с карамел. Подходящи са за закуска, за десерт и за похапване на път.
Кроасани "Forza": предлагат се в два вкуса – кроасан с какаов крем и кроасан с карамел. Подходящи са за закуска, за десерт, за похапване на път и по време на работа. Кроасаните имат много добро качество и конкурентна цена.
 
5. Вафли

Обикновени вафли Everest: През месец юли 2012 година "Победа" АД стартира продажбата на нов асортиментзахарни изделия – вафли. Продават се под марката "Еверест". Серията обикновени нетунквани вафли "Еверест" включва два вкуса - Обикновени вафли с какао и фъстъци и Обикновени какаови вафли.
Тунквани вафли Everest: Вафлите в единична опаковка в три различни вкуса: Everest Cocoa Jump - с разтапящ се какаов крем и фин млечно-какаов кувертюр; Everest Cocoa Motion с какаово-фъстъчен крем и тъмен какаов кувертюр и Everest Peanut Winner с богат какаово-фъстъчен крем, поръсена с фъстъци и покрита с наситен какаов кувертюр.

6. Крекери - Вкусни български крекери от Победа. Асортиментът на серията включва:

Крекери от 100 гр. с вкусове: Класик, Риган и аромат маслина и аромат Черен пипер и лимон;
Мини крекери в обемно-дозирани опаковки от 95гр. и парти кутии (210 гр.) с вкусове - Класик, Риган и аромат маслина и Сусам и мак.

Компанията реализира продукцията си предимно на вътрешния пазар, като през последните години силно развива и политиката си по посока на завладяване на нови външни пазари. Има утвърдени позиции на грузинския, полския и румънския пазар. Сред страните, в които изнася своята продукция, са и Чехия, Словакия, Гърция, Унгария, Либия, Кипър, Великобритания, Хърватска, Холандия и Близкия Изток. Предлагат се и Private Label продукти за търговски вериги в България и в чужбина и ХоРеКа продукти, опаковани в единични разфасовки, за нуждите на хотелиерството, кетъринга и туризма в България.

Централният офис на ”Победа” АД, както и фабриката за производство на захарни изделия, са разположени на територията на гр. Бургас, а от 1999 г. компанията има офис и в гр. София. Към момента в дружеството работят над 400 служители. През годините компанията е печелила много награди, между които два приза „Златен лъв” на Съюза „Произведено в България” и девет златни медала на Международния панаир в гр. Пловдив.

Мнения

Напиши мнение за ПОБЕДА (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОБЕДА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много съм доволен от продуктите, които фирмата предлага. Крекерите, вафлите и шоколадовите бонбони са превъзходни. Силно препоръчвам.

Силвия Топалова 26 Nov 2013 17:35

Най-добрите продукти на пазара

Продуктите на ПОБЕДА - Бургас са най-добрите на пазара.Баланса цена-качество е абсолютно постигнат.Бонбони "ЧЕРНОМОРЕЦ",бисквити "ЕВЕРЕСТ","СЛЪНЦЕ","ЗАКУСКА" и др.тяхни продукти са любими на три поколения в нашето семейство.

Ирена Костова 18 Apr 2013 11:28

Всички продукти на Победа са супер и бих казала, че са най-най-най-истинските вафли, шоколади, бонбони, бисквити на БГ пазар!В тях не се усещат палмовите масла и други сурогати, с които са натъпкани десертите на останалите производители и най-вече вносните продукти, с които умишлено ни заливат рекламите и чуждите вериги магазини !!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.