Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СПИДИ - ПЛОВДИВ СКЛАД

Спиди поща - Изгодно изпращане и получаване на пратки от офис или АПС до офис или АПС на изключително ниски цени. От днес за утре. DPD ECONOMY - Евтини и сигурни сухопътни доставки до и от европейски държави.

Спиди АД е създадена през 1998 г. и е най-голямата куриерска компания на българския пазар. От 2012 г. Спиди е публична компания, която се търгува на Българската фондова борса.
Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите куриерски услуги и решения, и обслужва над 12 млн. пратки годишно.

Спиди предлага пълно портфолио от куриерски, пощенски и палетни услуги за България и Европа. Спиди е партньор на DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа.

Мнения

Напиши мнение за СПИДИ - ПЛОВДИВ СКЛАД (7)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДИ - ПЛОВДИВ СКЛАД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много приятно ме изнанеда любезното отношение след като звъннах по телефона да търся определени билки. Поздравления за добрия персонал и за отзивчивата грижа.

Препоръчвам

Посетих АПТЕКА ФАРМА 2009 случайно в Симеоново и останах много доволна от обслужването и това ,че ми дадоха консултация и ми отделиха време.

Топалова 10 Apr 2013 15:14

АПТЕКА ФАРМА 2009

Искам да изкажа възхищението си от доброто отношение на фармацефтите от тази аптека,изключително компетентни и любезни.

Фарма 2009 28 Mar 2013 22:00

Благодаря!!!

Елка Стоянова 27 Mar 2013 16:33

Не живея в Симеоново, но работя в района и това е най-удобната аптека от която пазарувам. Соственикът е изключително любезен , пожелавам му успех!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.