АПТЕКА ФАРМА 2009

Аптека Фарма 2009 на входа на кв. Симеоново. Изпълняваме рецепти по здравната каса, включително рецепти за скъпоструващи лексрства по протоколи IA, IB, IC, инсулини, онко и др. Поръчка и по телефона, не важи за лекарства по лекарско предписание.

Аптека Фарма 2009 предлага на клиентите си лекарства, билки и чайове, хранителни добавки, козметика, медицински изделия. Аптеката работи с НЗОК, изпълнява жълти и зелени рецепти и рецепти по протоколи IA, IB, IC, инсулини и други. 
В помощ на клиентите работят компетентни магистър-фармацевти и помощник-фармацевти, които са готови да съдействат и да отговорят на всички въпроси.
Приемаме поръчки по телефона и правим доставки до посочено от Вас място (с изключение на рецепти по лекарско предписание).
Ако нямаме това, което търсите, можете да го поръчате. Нашите компетентни служители са винаги на ваше разположение за любезно обслужване и компетентен съвет. Проверете сами!
НОВО!!! Вече предлагаме БИО чайовете на австрийската фирма Sonnentor/Зонентор.

Обектите на Аптека Фарма 2009 са:
•    кв. Симеоново – на бул. Симеоновско шосе 166, Телефон: 02 961 32 36, E-mail: [email protected]

•    кв. Кръстова вада – бул. Черни връх 77, Телефон: 02 444 32 37 E-mail: [email protected]

•    Сайтът на Аптека Фарма 2009 е www.pharma2009-bg.com. Може да ни намерите и във фейсбук страницата ни www.facebook.com/Pharma2009 
 


 

Мнения

Напиши мнение за АПТЕКА ФАРМА 2009 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АПТЕКА ФАРМА 2009! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.