Адвокатска кантора Колева и Ко

Адвокатска кантора Колева и Ко - адвокат Колева с индивидуално и професионално отношение предлага юридически консултации и правно решение за всеки един казус. Процесуално представителство, гарантиращо спокойствие и комфорт на клиентите на кантората.

Адвокатска кантора Колева и Ко – адвокат Петя Колева и адвокат Назифе Кенан са юристи с дългогодишен стаж в юридическите консултации и процесуалното представляване. На база професионалната си реализация през годините, адв. Колева и адв. Кенан, придържайки се изцяло към буквата на закона, могат да разрешат всеки един случай още преди да се е превърнал в огромен проблем.
Адвокатската кантора се стреми да изгражда дълготрайни сътрудничества на база успешни правни консултации и процесуални представителства, изготвяне на становища и съдействие при юридически казуси в областите на:
•    Вещно право
•    Семейно право
•    Наследствено право
•    Облигационно право
•    Банково дело
•    Търговско право
•    Трудово право
•    Административно право
•    Имотни казуси
•    Бракоразводни дела

Изключително богатият опит на адвокатите от кантора Колева и Ко, гарантират познаване на правната материя и адаптиране към постоянно променящата се законова уредба в страната. Тези знания на адвокат Колева са здрава основа при процесуалното представляване при бракоразводни дела и дейности в сферата на търговското и трудово право – регистрации, дерегистрации, сливания и промени на дейностите на дружества; воденето на преговори и сключването на споразумения; обявяването за несъстоятелност.
Удовлетвореността на клиентите и отлично свършената работа са предпоставка адвокат Колева, и адвокатска кантора Колева и Ко да бъдат предпочитан партньор в намирането на правни решения и разрешаването на юридически казуси.

Контакти

Aдрес:
гр. Бургас 8000, ул. „Любен Каравелов“ № 5, вх. A, ет. 1
телефон:   (+359)  56  811 388
E-Mail: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за Адвокатска кантора Колева и Ко (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Адвокатска кантора Колева и Ко ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иванка Маркова 11 May 2015 17:58

адвокат

Ползувах услугите на адвокат Маркова миналата година за една сделка с недвижими имоти а тази година за регистрация на фирма. Разбира си много от работата. Пожелавам й здраве и все така професионални успехи.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.