ПЕРФЕКТ КОЛОРС

Фирма Перфект Колорс ООД, като ексклузивен представител на заводи CASATI за България, Ви предлага опит и професионализъм, високо качество, широка гама от екологични продукти в над 800 000 цвята на достъпни за всеки цени.

...цветовете създават дъгата, Casati създава цветовете...

С настоящия лозунг заводите Casati съществуват на пазара от 1935 г., за да ви предложат, с опит и професионализъм, най-добрите външни бои и изолации в областта на строителството, водноразтворими бои за интериора на дома, разтворими емайл лакове и по отношение на околната среда, новаторска линия от водоустойчиви емайл лакове без мирис. Широкият спектър от продукти включва също и лакове и защитни импрегнанти за дърво, антикорозионни покрития за метал, спрейове с емайл лак, разредители, оцветители, бои за пътна маркировка и допълнителните към тях продукти. Качеството на продуктите на Casati е гарантирано от технологията, внимателния подбор на суровини и консултантските услуги след продажбата. Ние сме разработили ефективна организация за търговия, която гарантира доставки до всяко място в кратък срок.


Перфект Колорс Варна е официален и единствен представител за България на заводи за бои, лакове и мазилки Casаti - Верона, Италия. Разполагаме с машина за оцветяване на всички видове бои, мазилки и лакове в широка цветова гама /800 000 цвята по каталог/ или по желание на клиента. Предлагаме квалифицирани специалисти за извършване на различни дейности в строителния бранш.
 

Мнения

Напиши мнение за ПЕРФЕКТ КОЛОРС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПЕРФЕКТ КОЛОРС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стоядин Ламбев 04 Aug 2015 13:51

Перфект Колорс ни предложиха прекрасните продукти на CASATI за цялостното реновиране на лятната ни къща.Много прекладни възможности за избор на емайллакове,бои и хидроизолации.Не съжалявам нито за избора ни, нито за вложените средства.Сега сме и красиви и еко. Получихме и добра консултация..

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.