ПАРКЕТЪТ

Фирма Паркетът ЕООД предлага доставка и монтаж на широка гама от естествени паркети и дюшемета, както за вътрешна, така и за външна употреба. Паркет от дъб, бук, ясен, екзотичен паркет, фабрично лакиран паркет, многослоен паркет, декинг.

Паркетът ЕООД предлага доставка и монтаж на естествени паркети и дюшемета, както за вътрешна, така и за външна употреба. Паркет от дъб, бук или ясен. Екзотичен паркет. Фабрично лакиран паркет. Многослоен паркет. Декинг.

Предлагаме широка гама от услуги, която може да отговори на специфичните изисквания на всеки клиент и всеки под. Убедени сме, че поставянето на нов дървен под или реиновирането му, е дългосрочна инвестиция и се отнасяме с нужното внимание и отговорност при изпълнение му.

За да направите най-добрия избор на паркет за Вашия дом трябва да знаете с какво трябва да се съобръзите при избора си. Посетете нашата страница Полезно, за да се запознаете с всички естествени настилки и какви възможности предлагат те.

Продукти:

 Предлагани услуги:

  • Поставяне на нов паркет
  • Реставриране на стар паркет – пренареждане, циклене, лакиране/боядисване
  • Монтаж на первази и лайсни

 За улеснение на клиентите, ние от Паркетът сме изготвили оферти за реставриране на дървен паркет. При нас може да разчитате на бързина, качество, коректност и професионализъм!
 

Мнения

Напиши мнение за ПАРКЕТЪТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПАРКЕТЪТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.