ОРИОН - 94

Орион-94 ООД - производство, търговия и доставка на рекламни торбички, опаковъчни хартии и фолиа, пластмасови и хартиени изделия, стоки за бита и дома, почистващи препарати. Висококачествена продукция, съобразена със стандартите за качество.

Орион-94 ООД предлага разнообразна продукция на пазара на домакински стоки и стоки за бита – съобразени с най-новите изисквания за качество и съобразени със стандартите, утвърдени от Европейския съюз. Орион-94 ООД притежава сертификат OHSAS 18001:2007 за търговия с полиетиленови и хартиени изделия.  

Фирмата разполага с многообразие от стоки, които предлага в разпространителската си мрежа, съставена от седем магазина и складови борси. Предложения за дома, офиса, магазина, заведение, ресторант, търговия – на едро и дребно.

Екипът на Орион-94 ООД изслушва желанията на клиентите си и ще предложи своята богата гама от:


•    Рекламни торбички с печат – различни размери торбички тип „потник“, с подсилена дръжка, с вътрешна дръжка (без подсилване)
•    Торбички и полиетиленови изделия – различни размери торбички и чували за смет.
•    Хартиени изделия – салфетки, кърпи за ръце, тоалетна хартия, кухненски ролки, амбалажна хартия
•    Стоки за дома – алуминиево и стреч фолиа, препарати за почистване, препарати за съдове, препарати против мухъл, белина, кислол, сода каустик, препарати за стъкло, щипки за пране, микрофибър кърпи, гъби и телчета.
•    Консумативи за заведения – бъркалки, сламки, клечки за зъби, прибори за еднократна употреба, коктейлни бъркалки, хартия зиг-заг, пластмасови кутии.
•    Пластмасови изделия – различни размери пластмасови чинийки, вилички, ножчета, лъжици, различна големина пластмасови чаши.
•    Хартиени ленти за касов апарат – различни видове и размери с лого на Вашата фирма

Фирмата е разработила специална система за доставка, като тя може да бъде и в рамките на 24 часа за гр. Варна. За големи доставки, както и за редовни клиенти има и отстъпки, защото за Орион-94 удовлетвореността  на клиентите е от най-голямо значение.

гр. Варна
бул."Сливница" №191 (Изчислителен център)
тел.: 052/ 74 56 81
тел./факс: 052/74 01 47
GSM: 0878 654 106, 0878 759 174
e-mail: [email protected]


Мнения

Напиши мнение за ОРИОН - 94

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ОРИОН - 94! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.