Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ОДЕТА

Оригинални колекции на булчински, бални, вечерни рокли и аксесоари - доверете се на Модна къща Одета. Изработваме модели по поръчка, мерки и идеи на клиента. Предлагаме официални мъжки костюми и дамски рокли под наем. Всичко за Вашата сватба!

В салона на Модна къща Одета ще намерите елегантни сватбени и бални рокли, съобразени със световните модни тенденции, но със собствен, оригинален дизайн. Роклите са изработени от най-добрите модерни и традиционни материи. Използваме най-добрите материи, подходящи за определения модел! Най-често употребявани са: 100% естествена коприна (дюпиони), копринен или мулти шифон, нежен италиански тюл, тафта, органза, американски сатен и други. Оригинални Френски дантели, ръчно бродирани с мъниста и кристали "Сваровски" придават изискан финес и индивидуалност на роклите.

Тук можете да изпробвате предпочитаната рокля в присъствието на дизайнер и да получте безплатна консултация.

В случай, че изберете изработка на рокля или костюм по поръчка:

- можете да променяте всичко, което не ви харесва, във всеки модел – елементи от модела, цвят, украса, материи, дълбочина на деколтето или цепката и др.;

- след като си изберете желания силует, може да се изработи целия тоалет от дантела или да е напълно изчистен без декорация, изборът е отново Ваш.;

- тоалетът може да се изработи по ваше желание, като цяла рокля или от две части–корсет и пола.

Ако моделите, които предлагаме в нашите колекции не съвпадат с вашата представа за перфектната рокля, можем да обсъдим вашите идеи и желания и така да се роди Вашата Рокля! Името на модна къща Одета е доказано през годините и е изключителна гаранция за качество и изискан дизайн!

Освен готовите модели от колекциите ние предлагаме и изработка на рокли по поръчка съобразени с вашите мерки, а може да обсъдим и ваши идеи или желания за промяна в детайлите на модела, така че роклята да отговаря изцяло на вашите изисквания.

За нас е от изключителна важност удовлетвореността на клиента, тъй като Вие сте нашата най-добра реклама!

Отдаваме под наем някои модели рокли, както и официални мъжки костюми.

Допълнителните услуги, които предлагаме са свързани с подготовка на:

-    сватбена украса
-    сватбена хореография
-    грим и прическа

За проби и консултация е препоръчително да си запазите предварително час, така ще спестите време. Заповядайте!

За повече информация посетете нашия сайт: http://www.odetafashions.com

Или заповядайте в нашата приемна на адрес:

София бул. Патриарх Евтимий 3

Rаботно време:
от 10:00 до 19:00 ч.
Събота от 10:00 до 17:00 ч.
/почивен ден Неделя/

Последвайте ни и във Facebook: Odeta Fashion - сватбени и абитуриентски рокли

Мнения

Напиши мнение за ОДЕТА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ОДЕТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.