БУЛЧИНСКИ И БАЛНИ РОКЛИ ОТ ОДЕТА

Оригинални колекции на булчински, бални, вечерни рокли и аксесоари - доверете се на Модна къща Одета. Изработваме модели по поръчка, мерки и идеи на клиента. Предлагаме официални мъжки костюми и дамски рокли под наем. Всичко за Вашата сватба!

В салона на Модна къща Одета ще намерите елегантни сватбени и бални рокли, съобразени със световните модни тенденции, но със собствен, оригинален дизайн. Роклите са изработени от най-добрите модерни и традиционни материи. Използваме най-добрите материи, подходящи за определения модел! Най-често употребявани са: 100% естествена коприна (дюпиони), копринен или мулти шифон, нежен италиански тюл, тафта, органза, американски сатен и други. Оригинални Френски дантели, ръчно бродирани с мъниста и кристали "Сваровски" придават изискан финес и индивидуалност на роклите.

Тук можете да изпробвате предпочитаната рокля в присъствието на дизайнер и да получте безплатна консултация.

В случай, че изберете изработка на рокля или костюм по поръчка:

- можете да променяте всичко, което не ви харесва, във всеки модел – елементи от модела, цвят, украса, материи, дълбочина на деколтето или цепката и др.;

- след като си изберете желания силует, може да се изработи целия тоалет от дантела или да е напълно изчистен без декорация, изборът е отново Ваш.;

- тоалетът може да се изработи по ваше желание, като цяла рокля или от две части–корсет и пола.

Ако моделите, които предлагаме в нашите колекции не съвпадат с вашата представа за перфектната рокля, можем да обсъдим вашите идеи и желания и така да се роди Вашата Рокля! Името на модна къща Одета е доказано през годините и е изключителна гаранция за качество и изискан дизайн!

Освен готовите модели от колекциите ние предлагаме и изработка на рокли по поръчка съобразени с вашите мерки, а може да обсъдим и ваши идеи или желания за промяна в детайлите на модела, така че роклята да отговаря изцяло на вашите изисквания.

За нас е от изключителна важност удовлетвореността на клиента, тъй като Вие сте нашата най-добра реклама!

Отдаваме под наем някои модели рокли, както и официални мъжки костюми.

Допълнителните услуги, които предлагаме са свързани с подготовка на:

-    сватбена украса
-    сватбена хореография
-    грим и прическа

За проби и консултация е препоръчително да си запазите предварително час, така ще спестите време. Заповядайте!

За повече информация посетете нашия сайт: http://www.odetafashions.com

Или заповядайте в нашата приемна на адрес:

София бул. Патриарх Евтимий 3

Rаботно време:
от 10:00 до 19:00 ч.
Събота от 10:00 до 17:00 ч.
/почивен ден Неделя/

Последвайте ни и във Facebook: Odeta Fashion - сватбени и абитуриентски рокли

Мнения

Напиши мнение за БУЛЧИНСКИ И БАЛНИ РОКЛИ ОТ ОДЕТА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БУЛЧИНСКИ И БАЛНИ РОКЛИ ОТ ОДЕТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.