НОТАРИУС 444 ВАНЯ КАРАСАНОВА - ТОНЧЕВА

Нотариус Ваня Карасанова-Тончева извършва сделки с недвижими имоти и МПС-та, удостоверяване на подписи, съдържание, преписи, пълномощни, декларации, ипотеки, завещания, брачни договори и др. нотариални услуги.

В кантората на нотариус Ваня Красанова-Тончева се извършват, съобразни Закона за нотариусите и нотариалната дейност, различни видове нотариални удостоверителни услуги. На удобно и комуникативно място в Столицата – ул. Княз Борис I № 156 – в кантората на нотариус Карасанова-Тончева ще получите индивидуално внимание, професионално отношение и правна консултация по всички въпроси, касаещи:

•    Делба на недвижимо имущество
•    Наследство и дарение на движимо и недвижимо имущество
•    Брачни договори
•    Изготвяне и съхранение на саморъчно завещание
•    Съставяне на нотариални завещания и актове за отмяната им
•    Удостоверение на верността на преписи на документи
•    Връчване на нотариални покани
•    Набавяне на справки, документи, книжа

Нотариусът извършва и различни неудостоверителни дейности, съгласно законодателството, като оказване на правна помощ и юридически консултации.
Кантората на Ваня Карасанова-Тончева всеки един клиент получава услуга по европейски стандарт, без излишни процедури и бавене. Цените за нотариалната дейност са изцяло съобразени с тарифата на Министерския съвет, а любезното отношение и безупречното качество на услугите ще накара посетителите да се обърнат при необходимост отново към нотариус Ваня Красанова-Тончева.

Мнения

Напиши мнение за НОТАРИУС 444 ВАНЯ КАРАСАНОВА - ТОНЧЕВА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НОТАРИУС 444 ВАНЯ КАРАСАНОВА - ТОНЧЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ангел Райков 06 Nov 2015 14:08

мнение:

Харесва ми колко бързо и добре работи, а и мястото, където се намира е супер !

Евгени Начев 14 Sep 2015 13:37

До Нотариус Тончева

Много съм доволен от начина, по който си върши работата! Винаги е толкова енергична, коректна и си върши работата много професионално! Да има повече хора като нея!! Браво!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.