НИКЕР ТРАНСПОРТ

Никер Транспорт ООД - спедиция и международен транспорт в страната и чужбина. Собствен автопарк с тежкотоварни и леки автомобили, даващ възможност за обслужване на разчлини видове товари, в зависимост от габарити и срок на годност на продуктите.

Никер Транспорт ЕООД е компания, разположена в град Варна с основна дейност – спедиция и международен транспорт със собствени автомобили и камиони.

Никер транспорт ООД е българска транспортна фирма, доказала се през годините като професионален и лоялен партньор в превоза на различни видове товари в България и чужбина.

Ние сме лидер в сферата на спедицията и международният транспорт. Извършваме превози в България, Европа, страните от Близкия изток, както и страните от бившето ОНД, централна Азия и др.

За да спечели и задържи своите клиенти и да ги превърне в дългогодишни партньори, Никер Транспорт предлага не само лоялно и коректно отношение, но и сигурност на пътя.

С богат професионален опит, компанията е един от лидерите в областта на спедиторските услуги. Основен приоритет, който следваме през годините, е осигуряване на сигурност на превозваните стоки, а оттам спокойствие за партньори и клиенти. В тази връзка, Никер транспорт ООД е внедрила специална система за проследяване на товарите, като във всеки един момент може да уведоми своите клиенти на какъв етап се намира дадена пратка.

Фирмата извършва превози с технически изправни фургони, високообемни, хладилни и бордови автомобили, управлявани от квалифицирани шофьори. 

Доверете се на Никер Транспорт ООД за всякакви услуги в сферата на товарните превози, вътрешния и международния транспорт!

Услугите, които фирмата предлага на клиентите си и извършвани с безупречен професионализъм са:

• Превоз на товари, лични вещи в страната и чужбина
• Превоз на опасни стоки и извънгабаритни товари
• Превоз на бързоразвалящи се продукти с хладилни камиони
• Превоз на лични вещи и безупречно съхранение
• Превоз на групажни пратки

Доказала се през годините като коректен и надежден партньор, Никер транспорт ООД е гаранция за безпроблемна доставка в уговорените срокове, на уговореното място.

Гарантираме Ви, че избирайки Никер Транспорт ЕООД за превоз на Вашите товари, ще получите точност и професионализъм в изпълнението на Вашите поръчки.

Може да ни намерите на:
Варна, ул. Ангел Кънчев 3
Телефон: 0888/ 23 27 70
Email: niker.transport@gmail.com
Web: www.Nikertransport.com
 

Мнения

Напиши мнение за НИКЕР ТРАНСПОРТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НИКЕР ТРАНСПОРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.