ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ И ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИКНАЙС

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на пожароизвестителни, пожарогасителни, сигнално-охранителни, домофонни и видеодомофонни системи. Системи за видеонаблюдение, интегрирани хотелски системи, контрол на достъпа и работно време, телефонни централи.

ЕТ Никнайс – Никола Николов развива дейност от 1991г. През периода 1991–2003 г. фирмата работи по проектиране и внедряване на пожароизвестителни инсталации в офиси, административни сгради, складове и хотели.

През 2003 г. като неин приемник със същия предмет на дейност е учредена фирма Никнайс ООД. През последните няколко години развива и други направления в областта на системите за сигурност, като сигнално-охранителни системи, системи за видеонаблюдение, интегрирани хотелски системи, контрол на достъпа и работното време пожарогасителни системи. Предлагаме противопожарно оборудване за обекти, както и сервиз на пожарогасители.

При нас работят добре обучени и професионално подготвени кадри, които ви гарантират проектиране, инсталиране, монтаж и сервиз на системи за сигурност от най-високо ниво.

Никнайс се ползва с отличен имидж в бранша, благодарение на дългогодишния си опит и коректни отношения с клиенти и партньори, внедрявайки системи за сигурност в големи промишлени и търговски обекти, хотели, банки и офиси..
За оптимизиране качеството на предлаганите услуги през май 2010г. Никнайс ООД е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Работим в следните дейности:

  • Пожароизвестителни системи
  • Евакуационно и аварийно осветление
  • Сигнално-охранителни системи
  • Системи за видеонаблюдение
  • Интегрирани хотелски системи
  • Контрол на достъп и работно време
  • Домофонни и видео-домофонни системи
  • Оповестяване и озвучаване
  • Структурни кабелни системи (СКС)
  • Пожарогасене
  • Електрически инсталации

Във връзка с Наредба № Iз – 2377 от 15.09.2011г за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите, съгласно чл.5 и чл.22, бихме могли да ви предложим оферта за абонаментно техническо обслужване на пожароизвестителнa и пожарогасителна системи. Това гарантира вашата сигурност и спокойствието, че вашите системи ще са винаги в изправност и няма да ви подведат.

За контакти:
Никнайс ООД, Варна 9000

Офис ул. Възраждане №12 А
Сервизна база ул. Странджа №43
T: 052 660 690
M: 0888 205 620; 0888 492 530
F: 052 660 688
E: [email protected]
инж. Емил Войнов
(Търговски Директор)

T: 052 660 680
F: 052 660 688
M: 0888 205 620
E: [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ И ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИКНАЙС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ И ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИКНАЙС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Славка Минчева 18 Jul 2015 16:37

В нашия вход искахме да сложим домофонна система и след проучване на фирми се спряхме на Никнайс заради благоприятни отзиви от клиенти. Останахме много доволни от свършената работа. Хората наистина си разбират от работата и са много добре подготвени. Освен това са мили и любезни, беше удоволствие да се общува с тях. Препоръчвам тази фирма и на други.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.