Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ от НЕДЕВ

Недев ЕООД е с основна дейност търговия на едро и дребно със строителни материали, железария и собствено производство на оградна мрежа и улуци. Основана е през 1993г. Наложи се като една от водещите в този сектор и доказа, че е надежден партньор.

 НЕДЕВ  ЕООД предлага:

 

ДИСТРИБУЦИЯ И ПРОДАЖБИ

Недев ЕООД разполага с големи складови бази в София и Хасково, в които поддържа каталог от над 16 000 артикула за строителството, градината, домашна потреба и други. Фирмата разполага със собствен автопарк, което позволява бързо и лесно да достигне до всеки един клиент в удобно за него време . Трайните партньорски отношения, които са изградени с директни вносители и производители от бранша, позволяват да се предлага асортимент на изключително конкурентни цени.

 

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО
Фирмата  постоянно инвестира в развитието на производствените си мощности. Продуктовата гама включва производство на улуци и елементи за тях, разнообразни по вид и характеристика оградни мрежи. Мотивираният  екип и високите производствени стандарти, които се спазват са гарант за високо качество на продукцията на изключително изгодни цени.

Метални улуци

Фирма 'НЕДЕВ' притежава и нова производствена линия за безшевни улуци и водосточни тръби. Технологичната линия е оборудвана от ЗЗМ гр. Златоград и включва размотаващо устройство, входящо устройство, профилираща система, изправящо устройство и отрезно устройство.
Произвеждат се улуци с дължина по заявка на клиента, както и стандартни с дължини 1м, 2м, 3 м, 4м и 6м. Материала от който се изработват е поцинкована и пластифицирана ламарина с различни дебелини.

Оградни мрежи

Произвoдство на плетени оградни мрежи от поцинкована тел с квадратни отвори.
Височина на мрежата от 1м до 3м;
Дебелина на телта от ф1.8 до ф4.0;
Размери на отвора от 20х20 до 80х80;

Други метални изделия

Фирмата  изработва и разнообразни продукти за дома и строителството от метал като:
• Лейки от поцинкована ламарина с вместимост 10 литра;
• Казани с вместимост 12 и 24 буркана;
• Метален кош за дърва и въглища;

 

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ
Недев ЕООД разполага със собствен автопарк с малки и средно големи камиони, с които осигурява доставката на стоките до клиентите. Редовните курсове до по-голяма част от Южна България са гаранция, че стоките ни ще пристигнат до магазина или обекта ви без закъснение.

 

Мнения

Напиши мнение за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ от НЕДЕВ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ от НЕДЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.