СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ

Недев ЕООД е с основна дейност търговия на едро и дребно със строителни материали, железария и собствено производство на оградна мрежа и улуци. Основана е през 1993г, и се наложи като една от водещите в този сектор, като доказа че е надежден партньор

Недев ЕООД е българска компания, основана през1993 г. в Хасково. Фирмата притежава златен медал за производството на своята гама безшевни улуци от поцинкована и пластифицирана ламарина. Предлагаме широк избор от строителни материали, железария и ел.уреди в нашите складови бази и борси в Хасково, София и Пловдив.
 

Гарантираме извършването на широкомащабна дистрибуция до всеки клиент, благодарение нa собствен автопарк и изградена мрежа за доставки. Поддържането на връзки с различни доставчици и собственото производството на всякакви видове отводнителни покривни елементи и оградна мрежа ни позволяват да предложим на нашите клиенти най-ниските цени.
 

Мнения

Напиши мнение за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.