Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ КОРП

Лидери в архивното дело. Специалисти в съхранението, управлението на всички видове документи, включително и банкови. Сканираме до А0 и унищожаваме, според изискванията на Закона за Държавен Архивен Фонд (ДАФ). Богат опит в консултации и обучение.

Национални Архиви Корп. извършва услуги в сферата на сигурното съхранение и управление на всички видове документи. Тези услуги помагат на бизнеса да намали разходите и да контролира рисковете, произтичащи от непрекъснатото развитие на бизнеса и свързани със законови и административни изисквания и вътрешните и външните процедури, а също така и да защитите информацията си и да имате достъп до нея по всяко време.

Ние предлагаме на нашите клиенти по-добра защита и управление на тяхната информация, осигуряваме надеждни и адекватни услуги, предоставяме реални и приложими решения.

Предлагаме:

  • Организация на документи - предоставяме пълен обхват от услуги по управление и съхранение на бизнес документи и архиви. Бърз достъп и доставка на съхранени в нашия склад клиентски архиви и документи. 
  • Съхранение на документи - Национални Архиви Корп. осигурява най-високи стандарти на безопасност и сигурност на съхранените документи. Най-висока степен на защита на Вашите документи (видео контрол, физическа и противопожарна сигурност и т.н.)
  • Системи за управление на документи - разнообразие от услуги и адаптирани решения за управление на електронни документи

 Контакти:

Телефон София 1: (359-2) 491 12 10

Телефон София 2: (359-2) 491 12 20

Телефон Варна: (359-52) 56 09 34

E-mail: [email protected]

[email protected]

URL: www.nacorp-bg.com

 

Мнения

Напиши мнение за НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ КОРП (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ КОРП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Петър Димитров 15 Mar 2016 12:42

Отлична услуга

Препоръчвам. Отлично решение за съхранение и архивиране на документи!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.