Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ

Лидер в архивното дело. Специалисти в съхранението, дигитализирането, Dаta Entry и унищожаването на всякакъв вид данни и информация. Процесите ни по управление отговарят на българските и европейските изисквания и Регламент - ЕС 2016-679 GDPR.

Национални Архиви Ви предлага аутсорсинг услуги, които обхващат целия процес по сигурното управление на живота на информацията Ви - централизирано външно съхранение на архиви, дигитализиране, Data Еntry, хостиране, унищожаване. Покриваме нормативните и законови изисквания. Технологичните ни решения се адаптират индивидуално към нуждите на всеки клиент, независимо от различните сектори. Над 150 клиенти ни се довериха, вкл. от финасов и нефинансов сектор, фарма сектор, медицина, застраховане, администрация, ритейл, телекомуникации, транспорт и логистика, банков, НПО, търговия и производтсво, физически лица и др.

Ние Ви подсигуряваме спокойствие за реда и начина, по който дa защитавате данните и информацията си, като същевременно имате достъп до нея по законосъобразен начин, по всяко време. Това гарантира избягването на съответните санкции.

Услугите ни по съхранение на данни и архивиране, които предлагаме са:

·         Анализ и съвети

·         Транспорт

·         Архивиране и съхранение

·         Дигитализиране, Индексиране и Data Entry 

·         Справки

·         Унищожение

Помагаме Ви да оптимизирате и автоматизирате процесите си чрез ефективните ни методи на работа. Резултатът за Вас е по-продуктивна работна среда, фокус върху основната бизнес дейност и оптимизиране на разходите по управление на документите с до 50%.

Предлагаме и допълнителни услуги като:

● Data entry: Въвеждане на данни от: фактури, товарителници, кредитни досиета, клиенски карти, договори и др. – На място или от разстояние през секюризирана криптирана връзка
● Трансфер/експорт на данни след обработка
● Хостиране – визуализиране на дигитализираните документи
● Предоставяне на индивидуализиран софтуер за достъп до дигитализираните документи
● OCR
● Компресиране на данни
● Баркодиране

Свържете се с нас, за да узнаете повече за нашите услуги в управлението на документи. Ще се радваме да Ви помогнем!

Контакти :
Офис Равно поле:
Адрес: с. Равно поле, 2129, Индустриална зона
Тел: +359 (2) 491 12 10, +359 (2) 491 12 20
Тел: +359 896 553 523
Офис София:
Адрес: ж.к. Младост , ул. Филип Аврамов 17
Тел.: +395 882 49 3443
E-mail: [email protected], [email protected]

URL: http://www.nacorp-bg.com/

Мнения

Напиши мнение за НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.