МОРЕНА

Мисията ни е да осигурим непрекъснато обгрижване и персонално отношение за вашите възрастни, за да могат и те и вие да бъдете спокойни и сигурни. На разположение е висококвалифицирана медицинска помощ за възрастни и тежко болни. Разполага с 20 легла.

Дом за възрастни и стари хора Морена съществува от 7 години и разполага с 20 легла. Той е е малък, но малкият брой пациенти предполага качествени услуги, добри грижи и повече персонално внимание, a ние държим най-много на отличните резултати. Затова нашите клиенти са доволни и благодарни.

В дом за стари хора Морена вашите близки ще намерят време за отмора и спокойствие, ще бъдат обгрижвани внимателно с индивидуален подход. На денонощно разположение е медицинска помощ при необходимост. Нека те да си почиват и вие да сте спокойни!

Ние предлагаме:

- Рехабилитация
- Провеждане на индивидуални процедури и цялостни програми, масажи, раздвижване.
- Медицинска помощ
- Медицински персонал на разположение на обитателите, поставяне на системи и инжекции, поставяне и смяна на катетри и други
- Обгрижване
- 24/7 денонощна високоспециализирана грижа и наблюдение на възрастни и болни хора.
- Почивка и спокойствие
- Домашна атмосфера, приятелско отношение и емоционална подкрепа.

Сигурно сте чували твърдението, че възрастните хора са като малките деца. Но какво точно значи това? Освен всичко друго и това, че на възрастните трябва да се отделя също толкова внимание, а грижите, от които се нуждаят, са подобни на грижите за децата. Дом за възрастни и стари хора Морена разполага само с 20 места, но това прави грижата за неговите обитатели по-пълноценна и по-качествена.

Движението и добрата координация, както и възможността за самостоятелно обслужване се едни от най-важните неща, за да се чувства възрастният човек комфортно и с добро самочувствие. Ето защо в Морена прилагаме персонални програми и процедури за отделните клиенти, в които е включена рехабилитация чрез масажи, раздвижване и лечебна физкултура. Възможността за разходки и движение на открито и на чист въздух също са сред конкурентните предимства на дома. Тъй като се намира в полите на Витоша, природните дадености позволяват почивка сред природата, а градината и дърветата в нея придават допълнителен уют.

Макар и почти в планината, дом за свъзрастни хора Морена разполага с парно отопление, така че обитателите да се чувстват комфортно и през зимата. Стаите са оборудвани със самостоятелни тоалетна и баня, телефон и кабелна телевизия.

Освен от достатъчно движение, възрастните хора се нуждаят от занимания и социален живот. Те имат нужда от обгрижване в психологическия смисъл на тази дейност, също както децата. А какво означава това? Достъп до забавления под формата на игри, телевизия, дискусии. Отбелязването на празниците, когато си далеч от дома, изисква създаване на празнична атмосфера, за да бъде компенсирана липсата и да се получи пълноценно изживяване. А това е грижа на аниматорите на дома. Периодично в Морена се канят и музикални ансамбли за концертни изпълнения, защото изкуството винаги е било и е най-добрата терапия.

Освен забавленията и разнообразната дневна програма, възрастните хора винаги трябва да разполагат и с медицинска подкрепа при необходимост. На разположение на клиентите на дома постоянно има медицински сестри, рехабилитатор и санитарки. Когато се налага, се провеждат и консултации с лекари-специалисти по даден проблем. Медицинският персонал на Морена следи стриктно редовното приемане на предписаните лекарства, проверява се нивото на кръвното налягане, при нужда се поставят системи и катетри.

В старчески дом Морена предлагаме домашен уют, емоционална подкрепа и приятелско отношение. При нас възрастният човек е доволен от личното отношение, като на първо място той самият поставя не толкова физическото си обгрижване, колкото емоционалното.

Мотото на нашия дом е: „Ние сме с тях, за да спите спокойно”. И това не са празни думи. Както се нуждаем от помощ при грижата за децата, докато те растат и получат навици за самостоятелен живот, така се нуждаем от помощ и при грижата за нашите възрастни близки. Причините могат да бъдат най-различни – заетост, отдалеченост, личностни взаимоотношения. Каквито и да се те обаче – не се притеснявайте да поверите близките си в професионалните ръце на екипа на Морена. Те ще бъдат с тях, за да бъдете вие спокойни. Моля посетете сайта на дом за вузрастни и стари хора Морена - www.jordanna.eu

Мнения

Напиши мнение за МОРЕНА (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МОРЕНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Лили Шекерова 18 Jul 2015 13:06

Благодаря ви от сърце, мили хора, че се грижите така добре за дядо ми, който е обездвижен! Много сме доволни от грижите, които се полагат за него. Има медицинско обслужване, хранят ги добре, хигиената е на ниво. И най-важното - човечно отношение. Спокойни сме за него и знаем, че е в добри ръце.

Мила Георгиева 06 Jun 2015 11:17

ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ И СТАРИ ХОРА “МОРЕНA”

Баба ми е там от 3 месеца и мисля, че се чувства много добре! Атмосферата е много приятна и положителна, а хората са много отзивчиви! Специално искам да благодаря на управителката - госпожа Йорданка Василева! Има много добро медицинско обслужване и целият екип са много добри! Благодаря ви!

Георги Георгиев 24 May 2015 11:47

Моето Мнение за Дом Морена

Баба ми е от 3 месеца в дома след операция на тазобедрена става. Неможеше изобщо да ходи. Благодарение грижите на персонала тя вече ходи сама. Гогато годим на посещение , хората са в хола или се разхождат в двора при хубаво време. Пеят песни , играят хоро , просто се веселят.Усмихнати са , приветливи , чисти и спретнати. В дома винаги е чисто и не мирише, храната е вкусна. Благодаря ви че ви има!

Благодарност

Evgeniq Milanova 21 май в 15:40 Моята майка отскоро е в дома.Възхищавам се на Дани и нейния екип.С толкова топлина и разбиране се отнасят към всички възрастни хора,пребиваващи в дома.Хигиената е на много високо ниво.С голям професионализъм успяват да успокоят домуващите с различни заболявания и характери.Благодаря на всички от сърце!

Красимира 21 Apr 2015 11:23

Препоръчвам дом Морени!

Настанихме леля ни през декември 2014 г. Тя беше в тежко състояние, след операция, на легло и се нуждаеше от постоянни грижи, които ние не можехме да ? осигурим. Там я обгрижиха и я вдигнаха на крака още на третата седмица. Освен това, дементното ? състояние значително се подобри и тя вече е много по-спокойна. Храни се редовно, има компания и е под постоянно наблюдение. Йорданка и целият ? екип са истински професионалисти, които си разбират от работата и няма да ви безпокоят ненужно. Не е маловажен и фактът, че таксата е доста прилична в сравнение с подобни домове, които проучихме преди да направим избора си. Горещо препоръчвам дом Морени!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.