МОНТАЖ ИНЖЕНЕРИНГ

Mонтаж, реконструкция, модернизация и ремонт на парни и енергийни котли, ремонт и монтаж на метални конструкции, детайли и заготовки в областта на енергетиката, химията, металургията, циментовата и хартиената промишленост. Строителство на сгради.

Монтаж Инженеринг ЕООД е българска фирма с профил на дейността строителство, дейности по завършване на обекти, ремонти и монтажи. Фирмата е известна в Димитровград и региона като безупречно качество на изпълнението и сработен екип, който освен изпълнение на договорените условия в срок, ще консултира клиентите и ще сподели наложилите се практики в ремонтно-монтажните дейности.

Монтаж Инженеринг ЕООД предлага и богата гама от материали за строителството, машпиностроенето, енергетиката и др.

• Крепежни елементи
• Метални плоскости
• Обезопасяване на строителни площадки
• Монтаж и ремонт на монтажни конструкции
• Монтаж, поддържане и ремонт на парни и енергийни котли
• Извършване на строителни дейности по топлоцентрали

Продуктите на фирмата са изработени и сертифицирани, съгласно увтърдените стандарти за управление на качеството, като фирмата предлага своята продукция на ниски цени, съобразявайки се с покупателните способности на клиентите.

Монтаж Инженеринг ЕООД има за цел да обхване по-голям пазарен дял и да продължи да развива своята дейност в областта на строително-монтажните дейности.

За контакти:
Димитровград, бул. Димитър Благоев № 24, вх. Г, ап. 2
Тел: 039164667
E-mail: ingenering@abv.bg

Мнения

Напиши мнение за МОНТАЖ ИНЖЕНЕРИНГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МОНТАЖ ИНЖЕНЕРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Койчо Георгиев 18 May 2015 15:06

Искам да похваля фирма Монтаж инженеринг който ми сложиха парен котел.Много добра работа и професионализам.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.