ХОТЕЛ И МЕХАНА МОМИНИ ДВОРИ

Хотел и механа Момини Двори се намира в стария град, точно в сърцето на Банско. При нас стаите не отстъпват по нищо от стаите на един 5 звезден хотел, дори превъзхождат с оригиналния си дизайн, докато цените ни са 4-5 пъти по-ниски.

Следи от препускане през снегове и през екзотични потайности са се оплели в този малък хотел със сладко декоративно име в центъра на Банско.
Нашият персонал е специално подбран, като инвестираме в него и неговото обучение. По време на Вашия престой в Хотел и механа Момини Двори, ще бъдете обслужени от усмихнати и лъчезарни хора, които ще Ви накарат да се почувствате като у дома си.

Момини Двори е малък бутиков хотел, който има 11 двойни стаи, както и VIP - Апартамент. Стаите, както и баните към тях, са индивидуално декорирани с идеи на различни дизайнери. Повечето от стаите имат прекрасна гледка към централния площад на града.

Хотелът разполага също така и с оригинална финландска сауна и ефектен relax room до нея, както и механа, която е съчетание от стил, вкус, оригинален дизайн, приятна атмосфера и перфектна кухня.

Бъдете сигурни, че  хотел и механа Момини Двори е чудесен избор и ще бъдем изключително щастливи да бъдем ваши домакини в нашия малък рай.

Предлагани удобства:
Стаи
Механа
Сауна и Релакс

Топлотата на банско халище и сластната загадъчност на леко полюляваща се източна дървена щора започват историята, която с удоволствие ще допише всеки, поискал да превърне за няколко дни Момини Двори в свой дом!

В сайта ни има специално изградена секция за Резервации, както и за Допълнителна информация за Банско

Къде да ни намерите:
Банско, ул. Пирин 1
Телефони: 074 988 076, 0888 530 695, 0885 406 595
Имейл: mominidvori@mominidvori.com
Сайт: www.mominidvori.com
Управител: Антон
Тонев

Мнения

Напиши мнение за ХОТЕЛ И МЕХАНА МОМИНИ ДВОРИ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОТЕЛ И МЕХАНА МОМИНИ ДВОРИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Рускова 13 May 2014 09:37

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ

СЛУЧАЙНО ОТСЕДНАХМЕ В ХОТЕЛ МОМИНИ ДВОРИ В БАНСКО.СУПЕР ОБСЛУЖВАНЕ,ДОБРА КУХНЯ,ЧИСТОТА ,А ЗА ПЕРСОНАЛА НЯМАМ ДУМИ-ЧУДЕСЕН.НА МЕНИДЖЪРКАТА И СОБСТВЕНИЦИТЕ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И МНОГО КЛИЕНТИ.

сем. Добреви 23 Apr 2014 17:34

посетете

Наскоро се възползвахме от Хотел Механа Момини двори.Останахме очаровани.Хотела наистина е бутиков,страхотна чистота и уют. А , за механата, нямам думи-супер кухня ! И след тежката вечер пробвайте финландската сауна. Ще излезете като новородени.Природата е великолепна.

Ана Георгиева 05 Mar 2010 17:00

препоръчвам

Преди година имах възможност да се насладя на уютната атмосфера в хотел Момини двори. Цялото ми семейство остана очаровано от обслужването на персонала. Ако искате да прекарате добре в Банско, посете хотел Момини двори. Достъпни цени и високо качество на предлаганите услуги! Горещо препоръчвам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.