MiniZaem.bg

MiniZaem.bg е онлайн платформа, която предоставя бързи, online кредити до 2000 лв. Сайтът се представлява от дружеството Изи Финанс ЕООД, което съгласно издадено от БНБ удостоверение N BGR000211 е регистрирано като небанкова финансова институция.

Като небанкова финансова институция, чиято основна дейност е предоставянето на бързи, онлайн кредити на физически лица, MiniZaem.bg се стреми да предоставя възможно най-бързата и коректна финансова услуга на своите клиенти.

Основните принципи, които кредитната компания следва са: максимална прозрачност, информираност на клиентите и достъпност на кредитната услуга, която предлагаме.

Като една от небанковите финансови организации, които предоставят кредити от дълги години на българските потребители, и като компания, която заслужено заема място сред едни от най-надеждните и коректни кредитни компании, за нас е от голямо значение клиентите ни да са добре информирани както за условията при кандидатстване, така и за всяка една малка подробност или действие, което предприемаме.

Стараем са предоставяме изгодни условия по усвояването на бързите кредити, както и да предоговаряме и подобряваме параметрите и условията по заемите на затруднени финансово кредитоискатели.

За нас е важно кредитите, които предоставяме да са наистина максимално бързи, с добри условия по погасяването и без никакви допълнителни или задължителни клаузи.

И тъй като се стремим да сме максимално открити и прозрачни, от MiniZaem.bg разглеждаме индивидуално всяка постъпила кандидатура за заем и отказваме кредит на лица, които са свръхзадлъжнели, имат лоша кредитна история или не разбират условия по заема.

Кредитите, които предоставяме са насочени към потребители с добра кредитна история, които имат нужда от малки суми, които да им бъдат предоставени в максимално бързи срокове.

Нашите кредитни продукти (бързи кредити до заплата и кредити на вноски) са максимално съобразени както с икономическата обстановка в страната, така и с финансовите възможности на потребителите.

Кредит до заплата, който предоставяме е в размер до 500 лв., а кредит на вноски - до 1800 лв. и всеки, който има нужда от краткосрочен заем, може да кандидатства бързо и удобно през нашата онлайн платформа и да получи отговор до минути.

Мнения

Напиши мнение за MiniZaem.bg

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за MiniZaem.bg! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.