Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МИНИ МАКС ГРУП

Над 1600 модела тапети в наличност - винил, флиз, тапети за баня, детски тапети, тапети с копринен ефект, фототапети, ексклузивен дистрибутор. Лепила и препарати за сваляне на тапети. Продажба на едро и дребно.

Мини Макс е специализиран магазин за продажба на тапети, фототапети, лепила и препарати за сваляне на тапети. Занимаваме се от 20 години с продажба и дистрибуция на висококачествени тапети от водещи европейски компании.

Ние сме ексклузивен представител за България на всички предлагани от нас продукти. Предлагаме голямо разнообразие от модели тапети с класически или модерен дизайн, както и подходящи за различни интериорни решения стилни комбинации. При нас можете да намерите в наличност над 1600 модела тапети, които се поддържат в наличност - винил, флиз, тапети за баня, детски тапети, тапети с копринен ефект, флок тапети, фототапети. Заповядайте в нашия шоурум, където нашият екип от специалисти ще Ви помогне да прецизирате избора си и да изчислите необходимото Ви количество ролки.

Продажба на едро и дребно.
 

Мнения

Напиши мнение за МИНИ МАКС ГРУП (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МИНИ МАКС ГРУП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Радка Коцева 10 Aug 2015 19:41

Мини Макс е истински тапетен оазис с много богат избор на всякакви възможности,от изискани до по детски весели или специални. Радвам се, че го открих и то след препоръка от познат.

С. Цветанова 24 Apr 2014 09:45

Разкошни тапети

Наскоро си закупих изключително красиви тапети от фирма "МИНИ МАКС ГРУП". Изключително разкошни, разнообразни тапети и много стилни. Препоръчвам ги на всички, тъй като са и на много достъпни цени.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.